20 / 04 / 2024

Cityscape Global Fuarı

Cityscape Global Fuarı

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Ev satmaya gelmedik, Türkiye’yi anlatmaya geldik!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, darbe girişimi sonrası yurtdışı tanıtım turuna başladı. Dün Dubai’de kapılarını açan Cityscape Global fuarına katılan şirketler “Ev satmaya gelmedik, Türkiye’yi anlatmaya geldik. Türkiye normalleşiyor. Fuarda, Körfez ilgisiyle moral bulduk." dedi.

Türkiye'nin konut projeleri Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılıyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Uluslararası platformda başarılar sağlayan ülkemiz müteahhit firmaları, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul fuarı olan Cityscape'te de yer alarak, kapılarını tüm Körfez ülkeleri gayrimenkul yatırımcılarına açmaktadır.''dedi.

Cityscape Global Fuarı her yıl yüzde 30 büyüyor!

Türkiye'deki konut kredisi faizleri yılbaşına göre yüzde 0,85'lerden yüzde 1,25'lere yükseldi. Bu, yerli müşteri talebini yavaşlatırken, artan dolar yabancı müşterinin elini ocak ayına göre yüzde 30'a yakın güçlendirdi.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

Cityscape Global Fuarı'na en çok katılım Türkiye'den!

Dubai Global’de Türk şirketlerinin katılımı geçen seneye göre 2 kat arttı. Bu yıl 61 Türk şirketi yaklaşık 25 milyar dolarlık yatırımlarını uluslararası yatırımcılara tanıtma fırsatını bulacak.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı ne zaman olacak?

8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarına Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak. Daha önceki yıllarda ‘sıcak satış’ da yapılan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı fuara bu nedenle Türk firmalardan ilgi oldukça yoğun.

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

Ortadoğu'nun gözü Türkiye'de!

Son yıllarda yıldızı parlayan Türk gayrimenkul sektörü katıldığı uluslararası fuarlarda da yabancı yatırımcının ilgi odağı oluyor. Dubai Cityscape Global fuarında Türk firmalarına ortaklık teklifi yağdı...

RESICON Cityscape Global Fuarı'na katıldı!

RESICON, 8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Dubai' de düzenlenen “CITYSCAPE GLOBAL” Gayrimenkul Fuarı' na katıldı. Körfez Bölgesindeki Yabancı Yatırımcıların, Türkiye’ den katılan projelerden beklentilerini değerlendirdi....

Körfez yatırımcısı İstanbul’un merkezindeki karma projeleri inceliyor!

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen, Avrupa’nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, 8-10 Ekim 2013 tarihlerinde Dubai’de düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden Cityscape Global Fuarı’na katıldı...

Trump Towers İstanbul, Cityscape Global Fuarı’na katılıyor!

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen, Avrupa’nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, 8-10 Ekim 2013 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden Cityscape Global Fuarı’na katılıyor

Projebeyaz Cityscape Global Dubai Fuarına katılacak!

Projebeyaz Temsil ettiği 20 seçkin proje ve 8 kişilik uzman kadrosu ile Dünya'nın en prestijli gayrimenkul fuarlarından CITYSCAPE GLOBAL DUBAI' na katılıyor. Fuar 8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenecek...

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Cityscape Riyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

Suudi Arabistan Krallığı, başkentte yapılacak yerel ve uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, finansörleri ve hükümet üst düzey yetkililerini bir araya getirecek Cityscape Rıyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Cityscape Global Fuarı Haberi

Cityscape Global Fuarı

Yurt içi ve yurtdışındaki büyük ölçekli gayrimenkul projelerine satış-pazarlama, konsept geliştirme, ticari gayrimenkul satışı, teslim ve 2’inci el operasyonu gibi alanlarda hizmet veren Aremas bu sene  5. kez katıldığı CITYSCAPE Global’de yerini aldı. 

Fuarın ilk gününe dair izlenimleri hakkında açıklamalarda bulunan Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Aremas için verimli geçen bir fuar olduğunu dile getirdi. Bu sene Expo 2020 içerisinde gerçekleştirilen Cityscape Global Fuarı’nın şehir merkezine olan uzaklığı ve içeri giriş prosedürlerinin de fazla olması sebebiyle ziyaretçi sayısını biraz olumsuz yönde etkilemiş göründüğünü belirten Arslan, “Ancak bu fuarla nicelik ve nitelik kavramlarının farkı ortaya çıktı. Fuarda görüştüğümüz yatırımcıların ve acentelerin daha istekli ve nitelikli olduğunu gördük. Onlara gerektiği kadar vakit ayırma fırsatımız oldu ve geçmiş dönemlerdeki Cityscape fuarlarından...