23 / 04 / 2024

çivril belediyesi güneşten ne kadar kazanıyor

çivril belediyesi güneşten ne kadar kazanıyor

Çivril Belediyesi Güneş Enerjisinden Elektrik üreterek yıllık yaklaşık 1 Milyon TL kazanacak. Karabedirler mahallesinde 140 Bin metrekare alan üzerine kurulacak tesisten 5 MW elektrik üretilecek.

Anadolu Isuzu, elektriğini güneşten karşılamayı hedefliyor

GES projesinin 2. etabının tamamlanmasından sonra toplam kurulu gücü 6,7 MWp'ye varan Anadolu Isuzu, bundan sonra ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 70’ini güneş enerjisinden karşılamayı istiyor. İşte ayrıntılar...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

Kahvesiz güne başlayamam diyenler kahveleriniz Philips'ten! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Güne zinde başlamak için kahve içenler, bu kahve makinesi ile zahmetsiz lezzetli kahveler yapmak bir düğme ile artık çok kolay. 12 farklı ayarda kahve pişirme teknolojisi kahve severler tarafından tam not alıyor. 

Elimizdeki altınları bozduralım mı? İslam Memiş'ten net yanıt şimdi geldi! O güne kadar bekleyin! Bakmayan bin pişman

Altın fiyatlarındaki sert düşüş karşısında yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt ararken İslam Memiş'ten net yanıt geldi. Memiş, o güne kadar bekleyin diyerek yatırımcıları uyardı. Bakmayan bin pişman olur...

Güneş ışınları geleceğin enerjisine olacak! Türk girişimci tasarladı!

Elektrik olmayan tarım arazilerinde kurulan sistem ile güneşten elde edilen enerji ile arazilerin sulanması sağlanmakta. İşte detaylar…

Güneş kreminin etiket fiyatı 400 lirayı buldu! Marketler çalınmasın diye tedbir aldı

Yazın tatilcilerin güneşlenirken güneşten korunmak için çokça kullandığı güneş kremi bu sene cüzdanları yakacak. Geçen sene 80 ile 150 lira arasında satılan ürünlerin fiyatı bu sene 400 lirayı buldu. Marketler ürünlerin çalınmasını engellemek için tedbir aldı.

Apartman, site, villa çatılarında güneş doğacak! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), güneşten elektrik üretimi kapasite sınırını 10 kW’den 25 kW’ye çıkardı. Apartman, site, villa gibi alanlarda vergi, gümrük ve 4. bölge teşviğiyle üretimin yaygınlaştırılmasının önü açıldı.

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

çivril belediyesi güneşten ne kadar kazanıyor Haberi

çivril belediyesi güneşten ne kadar kazanıyor

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven projenin 1 Milyon Avroya mal olacağını ve maliyetinin tamamının TKDK dan alınacak hibe ile karşılanacağı belirterek "bu proje Çivril için hayati önem taşıyor" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı son oturumunda gündeme gelen projenin 1/ 5000'lik Nazım İmar Planı meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Önümüzdeki meclis toplantısında 1 / 1000'lik İmar Planının onaylanması ile başlayacak olan projenin 2015 yılı içinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor. Proje tamamlandıktan sonra elde edilecek enerji ile Çivril Belediyesinin yıllık 1 Milyon TL kazanacağını belirten Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven "projenin maliyetinin tamamı TKDK tarafından karşılanıyor. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon Avro olan bu proje Çivril için hayati önem taşıyan bir çalışma. Tamamlandığında her yıl Belediyenin kasasına...