19 / 04 / 2024

Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept iletişim

Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept iletişim

Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept daire fiyatları 155 bin liradan başlayarak yükseliyor. Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşinat ile banka kredisine taksit yapılıyor...

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Çizmeci Konsept nerede?

190 dairelik Çizmeci Konsept projesi 3 etaptan meydana geliyor. Peki, Çizmeci Konsept nerede?

Çizmeci Konsept teslim tarihi!

Çizmeci Konsept projesi Üsküdar-Çekmeköy metro güzergahında inşa ediliyor. Peki Çizmeci Konsept teslim tarihi ne zaman?

Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Çizmeci Metropark projesi Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Peki Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Çizmeci Ormanpark fiyat listesi!

Çizmeci Ormanpark projesi Çekmeköy Taşdelen'de Atabey caddesinde hayata geçiriliyor. Çizmeci Ormanpark fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Çizmeci Konsept fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Üsküdar-Çekmeköy metro güzergahında, 3.Köprü bağlantı noktası Taşdelen’de hayata geçirilen Çizmeci Konsept projesi; 14 bin 500 metrekare alan üzerinde 3 etap, 6 blok 190 daireden meydana gelmektedir.

Erka Grup 5 yılda 5 bin konut inşa edecek!

Kağıthane'de kentsel dönüşüme ağırlık veren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz: '40 yıllık Kağıthaneli olarak bölgemizde 8 adada inşaat planlarımızı sürdürüyoruz. Erka Panorama ve Erka Konsept projelerimizi yapıyoruz." dedi.

Erka Grup 3 yılda 1.400 konut yapacak!

Erka Grup’un Kağıthane’de hayata geçirdiği Erka Konsept ve Erka Panorama, bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Erka Konsept ve Erka Panorama'nın lansmanı 12 Ekim'de!

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak. Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.

Seranit Grup, Etilerde yeni konsept mağazasını açtı!

Birbirinden şık ürünlerini sergileyen Seranit Grup, yeni konsept mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Etiler’de hizmete açılan mağazada Vanucci Mutfak ve Seranit Porselen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Çizmeci Grup'tan Çekmeköy'de yeni proje: Ormanpark!

Çizmeci İnşaat Çekmeköy Taşdelen'de yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Aynı bölgede Konsept ve Metropark projelerini de yürüten şirket Ormanpark projesi için kolları sıvadı.

Konsept Çekmeköy'de fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup imzası taşıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept iletişim Haberi

Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept iletişim


Çizmeci Grup tarafından inşa edilen Çizmeci Konsept Evleri İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Yaşamın başladığı Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept daire teslimleri hemen yapılıyor.


Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept fiyatları 155 bin liradan başlayarak yükseliyor. Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept 182 adet daireden oluşuyor.


Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept satış ofisi ile 0532 691 91 44 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz. Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept ödemeleri yüzde 40 peşinatla 120 aya kadar banka kredisi ile vadeli olarak yapılıyor.


Çizmeci Grup-Çizmeci Konsept Çekmeköy'de kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, açık - kapalı otopark alanı, dinlenme alanları, 24 saat güvenlik, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Çizmeci Grup-Çizmeci...