24 / 04 / 2024

CLK Akdeniz Elektrik

CLK Akdeniz Elektrik

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

CLK Akdeniz Elektrik'in Af Kampanyası'ndan otellerde faydalanacak!

CLK Akdeniz Elektrik'in 1 Mayıs'ta başlattığı "Af Kampanyası" ile ilgili Şili'ye bilgi veren Bakal, 30 Haziran'a kadar sürecek kampanya ile, 126 milyon TL'lik faizi üstlenmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Mersin Akdeniz ve Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu yayınlandı. Rapora göre, Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

2018’in gayrimenkul enerjisi raporu açıklandı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, kendilerini sadece elektrik satışı yapan bir şirket olarak görmediklerini, teknolojiye yaptıkları yatırımla gayrimenkul sektörüne de ışık tuttuklarını dile getirdi.

Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik tarafından Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı. Verilere göre, Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Yabancı abone sayısı 37 bini aştı!

Antalya, Burdur ve Isparta'da görevli tedarik şirketi olarak perakende elektrik satış hizmeti veren CK Enerji Akdeniz Elektrik, 'Gayrimenkulun Enerjisi' raporunu açıkladı.

Limak, CLK`dan ayrıldı!

İstanbul`un Avrupa Yakası Elektrik Dağıtımı ihalesini kazanan ve 2013 yılından bu yana CLK Boğaziçi Elektrik adıyla hizmet veren Cengiz-Limak-Kolin ortaklığında sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı!

Türkiye ekonomisinin dinamosu görevini gören gayrimenkul sektöründeki hareketliliği elektrik abonelikleri üzerinden anlık olarak izleyip sonuçlarını aktardığımız CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

Murat Yiğit, Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları anlattı!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( AKEDAŞ ) Genel Müdürü Murat Yiğit, şirketin Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları konusunda bilgi verdi

Antalya Kemer'de elektrik kesintisi 21 Şubat 2016!

Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 21 Şubat Pazar günü Kemer merkezde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

CLK Akdeniz Elektrik'ten indirimli elektrik fırsatı!

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

Mersin'de elektrik kesintisi 17 Aralık 2015!

Mersin´in Akdeniz, Anamur, Tarsus ve Yenişehir ilçelerinde perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacak. İşte Mersin'de elektrik kesintisi olacak yerler...

Antalya'da planlı elektrik kesintisi yapılacak! 9 Aralık 2015!

Akdeniz EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, 9 Aralık tarihinde Antalya'da tesis ve bakım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintisi yapılacağı bildirdi.

CLK Akdeniz Elektrik Haberi

CLK Akdeniz Elektrik

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 2016 yılı için serbest tüketici limitini 3600 kWh olarak belirlemesinin ardından, serbest tüketici olarak değerlendirilen aboneler elektriği, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş'den indirimli olarak temin edebilecek. CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, aylık elektrik faturası yaklaşık 120 TL ve üzerinde olan abonelerin indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olduğunu ifade etti. 


Sabah...