24 / 04 / 2024

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

Türkiye ekonomisinin dinamosu görevini gören gayrimenkul sektöründeki hareketliliği elektrik abonelikleri üzerinden anlık olarak izleyip sonuçlarını aktardığımız CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı.

CLK Boğaziçi Elektrik yatırımlarını sürdürecek!

CCLK Boğaziçi Elektriğin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında yatırım planlarını sürdürdüğü ve geçen haftadan bu yana saha operasyonlarıyla müşteri hizmet merkezlerinde istihdam edilmek üzere, 73 kişiyi işe aldığı bildirildi.

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı!

Türkiye ekonomisinin dinamosu görevini gören gayrimenkul sektöründeki hareketliliği elektrik abonelikleri üzerinden anlık olarak izleyip sonuçlarını aktardığımız CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

EPDK, Boğaziçi Elektrik için işlem başlattı!

CLK Boğaziçi Elektrik, 2 yıl önce bazı daha düşük tarife uygulanan sanayi abonelerini, bilgi vermeden yüksek tarifeli ticarethane abone grubuna dönüştürdü. EPDK şirket hakkında işlem başlattı

Boğaziçi enerjiyi rüzgardan sağlayan ilk üniversite!

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde 2014 yılı sonunda kurulan rüzgar türbini elektrik üretmeye başladı. Boğaziçi böylece yenilenebilir rüzgar kaynağından enerjisini sağlayan dünyadaki ilk üniversite kampüsü oldu.

Boğaziçi Üniversitesi elektrik ihtiyacını rüzgardan karşılayacak!

BÜRES projesi ile Boğaziçi Üniversitesi ‘’ Dünyada tüm elektrik ihtiyacını sahip olduğu ve kendi işlettiği rüzgâr enerji santralinden karşılayan ilk üniversite kampüsü " haline geliyor.

Boğaziçi Üniversitesi'ne rüzgar enerji santrali kuruluyor!

BÜRES projesi dahilinde kurulan rüzgar türbini, 27 Aralık 2014’te elektrik üretmeye başladı. BÜRES projesi ile Boğaziçi Üniversitesi "Dünyada tüm elektrik ihtiyacını sahip olduğu ve kendi işlettiği rüzgar enerji santralinden karşılayan ilk üniversite kamp

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos kampüsü elektrik ihtiyacını kendi karşılıyor!

Boğaziçi Üniversitesi yenilenebilir enerjide bir ilke imza attı. Kilyos Sarıtepe Kampüsü, kendi işlettiği rüzgâr enerji santraliyle yenilenebilir rüzgâr kaynağından enerjisini sağlayan dünyadaki ilk üniversite kampüsü olacak.

Elektrik aboneliği işlemleri internetten yapılabilecek!

CLK Boğaziçi Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, online işlem merkezi sayesinde vatandaşlar kolayca "abonelik, tahliye, güvence iade, tarife değişikliği" gibi başvurularını ekstra herhangi bir işlem yapması internetten gerçekleştirebilecek.

Boğaziçi Nakliye İnşaat Elektrik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Nakliye İnşaat Elektrik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Sofuoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Yeni Bahtiyar İş Merkezi'nde kuruldu.

Boğaziçi Köprüsü bakım çalışmaları kapsamında neler yapılacak?

Boğaziçi Köprüsü'nde aylar sürecek olan bakım-onarım çalışmaları başladı. Elektrik panolarının değişimi ile başlayan çalışmalar uzun süre devam edecek. Çalışmalar sırasında gece saatlerinde bir şerit trafiğe kapatılacak.

Boğaziçi Köprüsü'nde bakım onarım çalışmaları başladı!

Boğaziçi Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları bugün başladı. Şimdilik elektrik panoları değiştiriliyor. Sonraki çalışmalarda Boğaz Köprüsü'nde 1 şerit gece saatlerinde trafiğe kapatılacak. Peki Boğaziçi Köprüsü'nde bakım çalışmaları ne kadar sürecek?

Boğaziçi Köprüsü'nün havadan genel görüntüleri!

İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasını birbirine bağlayan ilk köprü olan Boğaziçi Köprüsü 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu Haberi

CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu

Türkiye ekonomisinin dinamosu görevini gören gayrimenkul sektöründeki hareketliliği elektrik abonelikleri üzerinden anlık olarak izleyip sonuçlarını aktardığımız CLK Boğaziçi Elektrik - Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'muzun 2016 yılı ilk 6 ay bulgularımızı dikkatinize sunuyoruz.


Türkiye'de ilk ve tek olarak hazırlanıp sunulan ve yayınlanmasının ardından gayrimenkul sektörünün dikkatini çeken Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'nda öne çıkan başlıklar şöyle oldu:


- İstanbul’un Avrupa Yakası’nda geçen yılın 6 ayına göre yüzde 41 artışla 72 bin 233 konutun kapısı ilk defa açıldı. Her gün ortalama 395 aile ilk defa biten dairelerin içerisine girdi.


- Bu her gün yapımı tamamlanan 50 dairelik 8 binanın oturumcusuyla ilk defa buluşması anlamına geliyor.


- İkinci el konuta giriş sayısı geçen yılın ilk 6 ayına göre %15.1’lik düşüşle 154 bin 726’ya geriledi.


- Sıfır konutlara geçiş anlamında kentsel...