26 / 04 / 2024

CMG AKADEMİ BELGELENDİRME VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

CMG AKADEMİ BELGELENDİRME VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

Cmg Akademi Belgelendirme Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Can Mert Gerbağa kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Mısırlı tarafından kuruldu.

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Yüzde 280 artış! Kasko yaptırmayanlara duyurulur! İşte kasko fiyat düşürme yolları!

Otomobili olanlar ve daha kasko yaptırmamış olanlar, uygun fiyata kasko yaptırma hayali kuruyor. Peki kasko düşürme yolları var mı, varsa neler? İşte detaylar!

Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

Elektrik faturalarınız yüksek tutarda geliyorsa, bu durumu tersine çevirebilirsiniz. Elektriğin pahalı ve ucuz geldiği belirli saatler bulunmaktadır. İşte o saatler ve elektrik faturasını düşürme yöntemleri!

Süpürme ve silme işlemini aynı anda yapan Tineco FLOOR ONE S3 kablosuz süpürge 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zamandan tasarruf sağlamak için üretilmiş Tineco FLOOR ONE S3, evde çok işinize yarayacak. Hem ıslak hem kuru süpürme işlemi yapan Tineco FLOOR ONE S3, aynı zamanda kablosuz bir süpürge. Yapay zekâ ile güçlendirilen FLOOR ONE S3 şimdi tanışma fiyatıyla 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Rme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de Rifat Melik Eşmen tarafından kuruldu.

TOGG'dan görme engelli kullanıcıları mutlu eden haber!

Görme engelli bireyler, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) ürün ve hizmetlerinden eşit ve erişilebilir şekilde yararlanabilecek.  İşte yapılan o anlaşma...

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Cmg Grup Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Cmg Grup Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri  Limited Şirketi Bahçelivler’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Özay, Vural Erol tarafından kuruldu.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Faizi düşürme fırsatını yakaladık!

Küresel piyasa koşulları Türkiye lehine değişti. Yaşanan gelişmeler, politika faizlerini arka arkaya ve toplamda 4-5 puana varacak şekilde düşürme fırsatı veriyor...

CMG AKADEMİ BELGELENDİRME VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

CMG AKADEMİ BELGELENDİRME VE GÖZETİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ


Cmg Akademi Belgelendirme Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi  50 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Can Mert Gerbağa kuruldu.


Cmg Akademi Belgelendirme Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi  iş konusu;1.      Şirketin maksadı Mesleki Yeterlilik Kurumu mevzuatı çerçevesinde yetkilendirilmiş personel belgelendirme kuruluşu olmak için TS EN ISO/IEC 17024 e göre faaliyetler yürütmek; her bir yeterlilik için program komitesi kurmak, personel belgelendirme programları oluşturmak, personel belgelendirmesi için gerekli materyalleri hazırlamak, sınav materyalleri oluşturmak, sınavlar için fiziki şartlar ile teknik donanım ve ekipmanları hazırlamak, teorik, uygulamalı ve benzeri yöntemlerle yapılan sınavları gerçekleştirmek, belgelendirme kararı almak, MYK Yeterlilik Sertifikası düzenlemek. 2.      Yetkilendirme kapsamındaki yeterliliklere personel belgelendirmesi yapabilmek için sınav ve değerlendirmelerde kullanılacak sınav ve değerlendirme materyalleri kapsamında; teorik sınav soruları ve...