18 / 04 / 2024

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  nerede

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  nerede

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Serkan Çınar tarafından kuruldu. 

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Uğuz tarafından kuruldu.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Cnr Global İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Global İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özcan tarafından kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

CNR Capital İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Capital İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Caner Bozkuş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çınarlar Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarlar Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Erdoğan tarafından kuruldu. 

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Serkan Çınar tarafından kuruldu. 

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Kuran İnşaat iki projesiyle CNR Emlak 2017’de!

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

CNR Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haceli Yılmaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Arnavutköy, Fatih Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi'nde kuruldu.

CNR Arge Danışmanlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Arge Danışmanlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özer Çınar, Cevat Yaman, Mahir Günal ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenler, Çiftehavuzlar Mahallesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  nerede Haberi

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  nerede

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Çınar tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


CNR Çınarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres; KAZIM...