18 / 04 / 2024

cnr gıda fuarı

cnr gıda fuarı

Ülkemiz bakliyat sektörünün lider firması Reis Gıda, Anadolu’da atağa geçti. Reis Gıda, 5 ile 8 Eylül tarihleri arasında, CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘İstanbul 21.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı....

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını açtı. ATO Congresium’da düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

CNR Emlak 2015 Fuarı'na kimler katıldı?

‘CNR Emlak 2015 Fuarı'nda yer satın alan küçük firmalar, yerleşim planındaki büyük şirketleri fuar alanında göremeyince şaşkınlık yaşadı.

Yeni projeler CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergileniyor!

Yerli ve yabancı birçok yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihlerinde CNR Expo'da düzenleniyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı başladı!

CNR Expo'da açılan ve 5 gün sürecek fuarda, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya geldi.

Didim Ticaret Odası Yapı ve Gıda Fuarlarına ücretsiz ulaşım sağlıyor!

Didim Ticaret Odası, 21. İzmir Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri Fuarı ile FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.

CNR Emlak 2015 Fuarı 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek!

CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan CNR Emlak 2015 Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcılar katılım gösterecek. Kasım ayında düzenlenecek fuara Arap ülkelerinin büyük yatırımcıları damga vuracak.

CNR Emlak 2015 Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, inşaatı tamamlanmış ya da devam eden konut ve iş merkezi projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergileyecekler

İSMOB 2015 CNR Expo'da kapılarını açtı!

27 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı ( İSMOB ) İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da mobilya severlere bugün kapılarını açtı.

cnr gıda fuarı Haberi

cnr gıda fuarı


Fuar sırasında, Reis Gıda’nın standına, Tunus, Dubai, Arabistan, Çin başta olmak üzere, Uzakdoğu, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinin temsilcileri ve işadamları yoğun ilgi gösterdi. Yapılan görüşmelerde ikili işbirlikleri değerlendirildi. Anadolu genelinden ve Avrupa’dan 30’un üzerinde bayisi ile de fuarda buluşan Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, ülkemiz ve dünyadaki bakliyat sektörünün mevcut durumu ve geleceği ile Reis Gıda’nın yurtiçi ve yurtdışı hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Avrupa, Amerika, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler’de 18 ülkeye ihracat yapmakta olan Reis Gıda, Anadolu genelinde birçok ilden aldığı yoğun talebin paralelinde rotayı Anadolu şehirlerine çevirdi. 

Raflarda rakibimiz yok

Kuru gıda sektöründe marka bilinilirliğinde lider olan Reis Gıda’nın, Anadolu şehirlerindeki raflarda, rakibi olmadığını ifade eden Reis Gıda Genel Satış Müdürü Abdullah Kargın, şunları söyledi:

“Reis Gıda’nın ürün gamında, pirinç ve...