28 / 03 / 2024

Coinbase

Coinbase

Coinbase ile iş birliği yapan Google, bazı kullanıcıları için kripto para ile ödeme yapılmasını kabul etmeye başlıyor.

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

Pazartesi günü SEC’in Binance borsasının kurucusu Changpeng Zhao’ya ve Amerika merkezli kripto para şirketi Coinbase’e dava açmıştı. Bu nedenle, ciddi satışlarla karşılaşan kripto para piyasası, dün öğleden sonra verdiği kayıpların tümünü geri almayı başardı.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Kripto parada deprem etkisi! Hisseleri yerle bir oldu 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kuralları çiğneme sebebiyle dava açtı. SEC tarafından yapılan açıklamada, platformunu kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, broker ve takas ajansı olarak işletmesi sebebiyle Coinbase'e dava açıldığı söylendi.

Coinbase, 4 altcoin için geçici unstaking sınırlaması uygulayacak!

Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Cardano (ADA), sınırlı bir süre için Coinbase'de unstake edilemeyecek.

Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Dev kripto borsasında kritik gelişme yaşandı. Coinbase, Binance'in kendi stablecoin'ini askıya aldı. Coinbase, BUSD alım-satım çiftini listelemeyi bıraktı. İşte haberin detayları…

Coinbase'den emniyet adımı! Dolandırıcılıkların ardından güvenlik özelliklerini yükseltiyor

Kullanıcılar artık işaretli uygulamalardan uzak duracakları konusunda kullanıcıları uyarılacak ve yapılacak olan belirli eylemlerin neye izin verdiği konusunda yanılgıya düşülmemesi için daha fazla ayrıntı gösterilecek.

Coinbase dudak uçuklatan ceza! İşte sebebi

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase, kayıt olmadığı için Hollanda merkez bankası tarafından  3,3 milyon avro (3,6 milyon dolar) para cezasına çarptırıldı.

Google'da kripto para dönemi!

Coinbase ile iş birliği yapan Google, bazı kullanıcıları için kripto para ile ödeme yapılmasını kabul etmeye başlıyor.

Kripto para borsasından 1,1 milyar dolarlık dev zarar!

Kripto para borsası Coinbase, 2022 yılının 2. çeyreğinde kripto paralarda yaşanan düşüşün etkisiyle yaklaşık 1,1 milyar dolarlık zarar açıkladı. İşte detaylar...

Coinbase'deki hata bazı kullanıcıları trilyoner yaptı!

Kripto para ticaret platformu Coinbase'de meydana gelen hata sayesinde bazı kullanıcılar kısa sürede dünyanın en zengini insanlardan biri oldu. 

Coinbase ile Adidas'tan iş birliği! 

Spor giyim markası Adidas, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase ile  iş birliği yaptığını açıkladı.

6 bin kişinin kripto parası çalındı!

Kripto para borsası Coinbase, bilgisayar korsanlarının 6 bin kişinin kripto parasının çalındığını açıkladı. 

Coinbase Haberi

Coinbase


Her geçen gün daha da popüler olan kripto paraların kullanım alanları da giderek artıyor. Kripto para şirketleri ve borsaları da yeni anlaşmalar imzalamaya devam ediyor. Bu anlaşmalardan birisi de Google ile Coinbase arasında gerçekleşti.

Google ve Coinbase ortaklığı kripto paraların önünü açabilir!

Google, Coinbase ile iş birliği yaparak bazı kullanıcıları için kripto para ödeme almayı kabul etmeye hazırlanıyor. Yapılan anlaşma kapsamında Google Cloud müşterileri, yakında kripto para kullanarak hizmetler için ödeme yapabilecek.

Bu özellik, ilk başta yalnızca belirli blockchain odaklı şirketler için kullanılabilecek şekilde ayarlanacak. Fakat daha sonra çok daha fazla firma bu özellikten yararlanmaya başlayacak. 2023 yılının ilk aylarında hayata geçirilmesi beklenen hizmet için Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Ethereum ve Litecoin‘in yanı sıra birçok kripto para birimi kabul edilecek.

Coinbase bu...