26 / 04 / 2024

Kripto para borsasından 1,1 milyar dolarlık dev zarar!

Kripto para borsasından 1,1 milyar dolarlık dev zarar!

Kripto para borsası Coinbase, 2022 yılının 2. çeyreğinde kripto paralarda yaşanan düşüşün etkisiyle yaklaşık 1,1 milyar dolarlık zarar açıkladı. İşte detaylar...



Kripto para borsası Coinbase,  bu yılın nisan-haziran dönemine ilişkin bilançosunu resmen açıkladı.

Açıklanan bilançoya göre, kripto para borsası Coinbase'in geliri yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık olarak yüzde 61 azaldı ve 803 milyon dolara indi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Coinbase, geçen senenin aynı döneminde 2 milyar dolarlık gelir elde ettiğini açıklamıştı. 

Kripto para borsasından 1,1 milyar dolarlık dev zarar!

Kripto para borsası Coinbase, 2022 yılının 2. çeyreğinde kripto paralarda yaşanan düşüşün de etkileriyle yaklaşık olarak 1,1 milyar dolar zarar ettiğini açıkladı. Söz konusu şirket, geçen yılın nisan-haziran döneminde 1,6 milyar dolarlık kar açıklamıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön