28 / 03 / 2024

Kripto para borsası zarar

Kripto para borsası zarar

Kripto para borsası Coinbase, 2022 yılının 2. çeyreğinde kripto paralarda yaşanan düşüşün etkisiyle yaklaşık 1,1 milyar dolarlık zarar açıkladı. İşte detaylar...

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

Kripto para borsasında deprem etkisi! Japonya'dan 721 milyon dolarlık kripto para çalındı

Nikkei Business Daily gazetesinin Pazartesi günü İngiltere Blockchain analiz sağlayıcısı Elptic tarafından yapılan bir araştırmaya atıfta bulunarak, Kuzey Kore'ye bağlı bilgisayar korsanı gruplarının Japonya'dan 721 milyon dolar değerinde kripto para varlığı çaldığını bildirdi.

ABD Kripto Borsası Bittrex iflas etti!

ABD Kripto para borsası Bittrex, iflas başvurusu yaptı. Verilen detaylara göre, Borsa, bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan bir soruşturma ile uğraşıyordu. Peki yatırımcılara  ne olacak?

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance Holdings , 2021'de piyasadan çekildikten sonra Güney Kore'ye dönmeyi planlıyor . Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu, Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı .

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Kripto borsası Bitzlato cephesinde şok gelişme! Kara para aklamakla suçlanıyor!

Merkezi Hong Kong’da bulunan Bitzlato’da sarsıcı bir gelişme yaşanıyor. ABD hükümetinden kripto para borsası hakkında kara para akladığı suçlaması geldi.

Kripto para borsası zarar Haberi

Kripto para borsası zarar

Kripto para borsası Coinbase,  bu yılın nisan-haziran dönemine ilişkin bilançosunu resmen açıkladı.

Açıklanan bilançoya göre, kripto para borsası Coinbase'in geliri yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık olarak yüzde 61 azaldı ve 803 milyon dolara indi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Coinbase, geçen senenin aynı döneminde 2 milyar dolarlık gelir elde ettiğini açıklamıştı. 

Kripto para borsası Coinbase, 2022 yılının 2. çeyreğinde kripto paralarda yaşanan düşüşün de etkileriyle yaklaşık olarak 1,1 milyar dolar zarar ettiğini açıkladı. Söz konusu şirket, geçen yılın nisan-haziran döneminde 1,6 milyar dolarlık kar açıklamıştı.

Sözcü'nün aktardığına göre, kripto para borsasının hisse başına zararı da bu dönemde 4,98 dolar şeklinde açıklandı.

Kripto para borsası Coinbase tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, kripto para piyasasının değerinde, makroekonomik...