19 / 04 / 2024

çöken binaların zararı

çöken binaların zararı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kartal'da çöken ka, yerine 5 katlı bina yapacağız. Haftaya temel atıyoruz" diye konuştu.

Çöken binaların zararı sigortadan mı karşılanacak?

Kartal'da çöken bina sonrası zararın nasıl karşılanacağı merak konusu oldu. Çöken binaların zararının sigortadan karşılanamayacağını belirten yetkililer konut sahiplerini uyarıyor.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Giresun Dereli'de riskli binaların yıkımına devam edildi!

Giresun Dereli'de, sel ve heyelandan zarar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor.

Bahçelievler'de çöken binanın çevresindeki apartmanlar incelendi!

Bahçelievler'de dün çöken apartmanın çevresinde zarar gören ve tahliye edilen binalarda inceleme hasar tespit çalışmaları yapıldı...

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Riskli binaların tespiti için kriz masası kuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kağıthane'de çöken binayla ilgili "Yahya Kemal Mahallesi'ndeki vatandaşlarımız, kurulan Kriz Masasına başvurarak binalarının risk tespitini yaptırabileceklerdir." açıklamasında bulundu.

Kartal'da riskli binaların yıkımı tamamlandı!

Kartal'da geçtiğimiz haftalarda çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan binaların yıkım işlemleri tamamlandı...

Çöken binaların zararı sigortadan mı karşılanacak?

Kartal'da çöken bina sonrası zararın nasıl karşılanacağı merak konusu oldu. Çöken binaların zararının sigortadan karşılanamayacağını belirten yetkililer konut sahiplerini uyarıyor.

Sütlüce’deki riskli binaların mühürleri söküldü!

Sütlüce’de çöken binanın çevresindeki riskli binaların mühürleri tehlike olmadığı gerekçesiyle söküldü. Vatandaşlara “evlerine dönebilecekleri” söylendi.

Binaların zarar görmemesi için su yalıtımı yapılmalı!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, "Binaların zarar görmesindeki en büyük etken korozyon" diyerek su yalıtımının önemine vurgu yaptı.

TOKİ kamu binalarının yeniden inşası için göreve hazır!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde zarar gören kamu binalarının yeniden inşası için göreve hazır olduklarını bildirdi.

Hasarlı binaların onarımı için kamu ve özel sektörden destek!

FETÖ’nün darbe teşebbüsünde zarar gören kamu binalarının onarımı için kamu ve özel sektör seferberlik başlattı. Kamu kurumları ile inşaatçılar inşa sürecine talip.

TOKİ geleceğin binalarını inşa ediyor!

Kalitede yeni bir safhaya geçtiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan,TOKİ kamunun yaklaşık olarak 50 yıllık hizmet binalarını inşa ettiğini belirtti.

Bilişim Vadisi'nde binaların temeli Mayıs'ta atılacak!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir dizi incelemelerde bulunan Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze'ye yapılacak olan Bilişim Vadisi'nde binaların temelinin mayıs alında atılacağını söyledi..

çöken binaların zararı Haberi

çöken binaların zararı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Seçim kampanyası çerçevesinde Türkiye'yi geziyorsunuz. Vatandaşın yaklaşımı nasıl, seçimi nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Kurum, bakanlığını ilgilendiren konuları yerinde görmek ve tespit etmek için 50'nin üzerinde şehre ziyarette bulunduğunu belirtti.

Bu ziyaretlerde valiler, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla şehrin, vatandaşın sorunlarını istişare ettiklerini aktaran Kurum, yapılması gereken işleri hızlı bir şekilde uygulamaya geçirdiklerini vurguladı.

Vatandaşların kentsel dönüşüm, atık su arıtma tesisleri, düzen depolama tesisleri, millet bahçeleri, çevre düzenlemelerine ilişkin taleplerinin olduğunu belirten Kurum, kentsel dönüşüm süreciyle ilgili belli noktalarda mağduriyetlerin olduğunu bunları hem TOKİ eliyle hem de İller Bankası Genel Müdürlüğü kanalıyla aştıklarını kaydetti.

Bakanlık olarak vatandaşa güven verdiklerinin altını çizen Kurum, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda...