26 / 04 / 2024

Colorist Şile ödeme planı

Colorist Şile ödeme planı

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de son 20 daire için fiyatlar 189 bin liradan başlıyor..

Colorist Şile'de faizsiz 50 ay taksit imkanı!

Kısa bir süre önce satışa çıkan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi “Colorist Şile” Şile tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Colorist Şile'de kişiye özel ödeme fırsatı!

Kısa bir süre önce satışa çıkan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi “Colorist Şile” Şile tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Colorist Şile'de faizsiz 50 ay ödeme imkanı!

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunuluyor..

Colorist Şile'de kişiye özel ödeme planı!

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta. Bankalardan kredi çekmeden, taksit tutarlarınızı bütçenize göre ayarlayabilirsiniz..

Colorist Şile’de yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle!

Çocuklara yönelik projesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken CFR Yapı, yatırımcısının iştahını kabartmak için yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor.

Colorist Şile: Masal diyarında gerçek bir eviniz olsun!

Hedef kitlelerinin çocuklu aileler olduğunu vurgulayan CFRYapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, Colorist Şile’de “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıktıklarını bildirdi.

Colorist Şile'de 40 ay 0 faizle!

İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk projesi Colorist Şile ile çocuklu ailelerin tercihi oldu. Projede ödeme planına göre 40 ay 0 faiz uygulanıyor.

Colorist Şile'de 270 bin liraya 2+1!

Evlerin teslim tarihinin Haziran 2018 olarak belirlenen Colorist Şile’de inşaat çalışmaları devam ediyor. CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu..

Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin liraya!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Projede teslimlerin en geç 24 ay sonra yapılması planlanıyor..

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattığını duyurdu. Buna göre yapılacak olan uygulamada ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçmiş oldu. Minibüs yolcuları da aktarma ve indirim avantajlarından faydalanabilecekler. 

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

Bloomberg'ten Türkiye ile ilgili çok konuşulacak doğalgaz iddiası

Bloomberg, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Vladimir Putin ile görüşerek doğalgazda indirim ve TL ile ödeme isteyecek.

 Bitcoin ve kripto paralar ile uluslararası ödemeler için yeni hamle geldi!

İran, kripto para ticaretine yönelik önemli bir düzenleme yaptı. İthalat için Bitcoin ve kripto para birimleri ile ödeme çalışmalarını tamamladıklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Amazon Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi?

E-ticaret alanında faaliyet gösteren Amazon Bitcoin ile ödeme kabul edeceği iddialarını yalanladı. 

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Dubai'nin Bitcoin ile emlak satma planı durdu!

Dubai'de inşaatı devam eden ve Bitcoin ile ödeme yapılabilen Aston Plaza isimli sitenin inşaatı durdu. Böyle olunca Bitcoin ile alışveriş yapma durumu da sekteye uğradı...

Colorist Panorama ödeme bilgisi!

Colorist Panorama ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen projede  yüzde 10 indirim yapılıyor.

Colorist Panorama ödeme planı!

Lansmana özel fiyatların 230 bin TL'den başladığı Colorist Panorama ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor...

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Prava Kartal ödeme şekilleri!

Prava Kartal ödeme şekilleri kapsamında 60 ay firma finansmanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje İstanbul Kartal'da iki blok olarak hayata geçirildi...

Colorist Şile ödeme planı Haberi

Colorist Şile ödeme planı
Colorist Şile projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunuluyor..


Kısa bir süre önce satışa çıkan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi  “Colorist Şile” Şile tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Satışa çıktığı günden itibaren projenin %60’ini satan firma müşterilerine yeni bir fırsat daha sunuyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta. Bankalardan kredi çekmeden, taksit tutarlarınızı bütçenize göre ayarlayabileceğiniz esnek ödeme planları ile yatırım değeri yüksek, huzurlu ve masal tadında bir eviniz olabilir.


Projenin bulunduğu lokasyona 300 metre mesafede yapılacak Devlet Hastanesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan Marina, yatırımcıların dikkatini çekiyor....