25 / 04 / 2024

Çömlek ve Seramik Müzesi

Çömlek ve Seramik Müzesi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Arzum AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ne kadar, en uygun nerede? İşte fiyat listesi...

Arzum Volume Pro, hava üflemeli bir model olduğu için başlığı takıldığı anda, saç kurutma makinesine dönüşür. İyon teknolojisi ve seramik fırçalarıyla saçları yıpratmadan şekillendirir. Peki, Volume Pro kaç TL? İşte detaylar...

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

ÇİB Başkan Yardımcısı Dalbeler: Çelik sektörü karanlığa doğru ilerliyor!

Türk sanayicileri, enerji maliyetlerindeki yükselişlerin çimento, çelik, alüminyum ve seramik sektörü üzerindeki etkilerini yorumladı.

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Namık Sürmen, Ali Beylik ve Oğuz Arıcan ortaklığında kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cahit Tuz ve Mohamed Faruk Nakdalı Naddaf ortaklığında kuruldu.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Çömlek ve Seramik Müzesi Haberi

Çömlek ve Seramik Müzesi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

İnsanların içinde bulunduğu bireyci tutumlarını resmetmeye çalıştığını kaydeden Abalı, “Bireyselin Anatomisi” nin üçüncü kişisel sergisi olduğunu ve özellikle yabancı turistlerden büyük ilgi gördüğünü vurguladı. Hatice Abalı, “Sergiye akademi çevreden de ilgi oldu. Almanya’dan davet var. Almanya’ya giderek bir görüşme yapıp, sergi açmayı planlıyorum” diye konuştu.15 resimden oluşan sergi 7 Kasım’a kadar açık kalacak.


Yeni Çağ...