25 / 04 / 2024

ÇİB Başkan Yardımcısı Dalbeler: Çelik sektörü karanlığa doğru ilerliyor!

ÇİB Başkan Yardımcısı Dalbeler: Çelik sektörü karanlığa doğru ilerliyor!

Türk sanayicileri, enerji maliyetlerindeki yükselişlerin çimento, çelik, alüminyum ve seramik sektörü üzerindeki etkilerini yorumladı.



ÇİB Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeler, son bir sene içerisinde enerji fiyatlarındaki artışın çelik sektörünü olumsuz etkilediğini ve sektörün Ukrayna savaşındaki belirsizlik sebebiyle “karanlığa doğru yol gittiğini” söyledi.

Bloomberg HT’de bir programa katılan Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Erol Metin, Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Başkanı Fatih Yücelik, Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Erdem Çenesiz ve Çelik İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeler enerji maliyetlerindeki yükselişin sanayi sektörüne etkileri hakkında yorumlarda bulundular.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön