20 / 04 / 2024

Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek

Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Concord İstanbul Kadıköy ödeme planı!

Concord İstanbul Kadıköy ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Birinci etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatlar!

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Teknik Yapı imzası ile yükselen proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Concord İstanbul Kadıköy adres!

Concord İstanbul Kadıköy adres bilgisi kapsamında proje Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri satılık!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1. etap teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 60 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda bulunuyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul ödeme seçenekleri!

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Teknik Yapı Concord İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje toplam 1.175 adet daireden oluşuyor.

Concord İstanbul lansman fiyatları!

Concord İstanbul projesinde toplam 1.175 tane daire yer alıyor. Projede 50 ay vade farksız taksitle ödeme yapılıyor. İşte Concord İstanbul lansman fiyatları...

Concord İstanbul 30 ayda tamamlanacak!

Fikirtepe'de ruhsat alan firmalar birer birer satışa çıkıyor. Anka Yapı'dan sonra Teknik Yapı da 1.175 rezidans daireden oluşan Concord İstanbul projesinin ilk etabını oluşturan 622 rezidansı satışa sundu.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede 1.175 adet daire yer alıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul Residence projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanında yükselen proje 1.175 adet daireden meydana geliyor. Projede peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

1.175 adet konuttan meydana gelen Kadıköy Concord İstanbul Evleri 'nde peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Kadıköy fiyatları ne kadar?

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanan Concord İstanbul Kadıköy Evleri Teknik Yapı imzası ile Kadıköy'de inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy fiyatları ne kadar?

Kadıköy Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Kadıköy'de 1.175 adet daire yer alıyor. Teslimlerin ilk etapta 2016 yılı sonunda gerçekleşeceği projede peşinatın bir kısmı 1 yıl ertelenebiliyor.

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

1.175 adet konuttan meydana gelen Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Concord İstanbul Evleri İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Proje 1.175 adet daireden oluşuyor. Peki Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek

Dairelerin 467 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Concord İstanbul Residence'de 1. etap teslim tarihi Aralık 2016, 2. etap teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlendi. 


Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası devam ediyor. İstanbul Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda inşa edilen projede 1.175 adet konut bulunuyor. 


Fikirtepe Concord İstanbul Evleri çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna gibi ortak kullanım alanlarına sahip. 


Teknik Yapı imzası taşıyan Concord İstanbul Kadıköy'de daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Yüzde 10 peşinatta, yüzde 15'lik kısım için 12 ay sonra ödeme yapılabilen Concord İstanbul Fikirtepe'de 36 ay 0 faiz, 48 ay yüzde...