19 / 04 / 2024

Concord İstanbul satış ofisi telefon

Concord İstanbul satış ofisi telefon

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri satılık!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1. etap teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 60 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Concord İstanbul Kadıköy teslimleri ne zaman?

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Concord İstanbul Residence 7 blok halinde yükseliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy teslimleri ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul satış fiyatları!

Kadıköy Concord İstanbul satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta 2016 yılı sonunda gerçekleşeceği projede kampanyalı ödeme planı ile satışlar devam ediyor.

Concord İstanbul satış ofisi telefon!

Concord İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Dairelerin 338 bin 900 TL ile 979 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede yüzde 10 peşinat ile ödeme yapılabiliyor.

Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Concord İstanbul Rezidans'ta 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Rezidans iletişim!

Concord İstanbul Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede ödemeler yüzde 10 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 50 ay 0 faiz imkanı ile yapılıyor.

Concord İstanbul'un temeli atılmadan yüzde 76'sı satıldı!

TEKNİK Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, kentsel dönüşümün önemli adreslerinden Fikirtepe'de Concord İstanbul'un ilk etabının temelini attıklarını, 617 dairenin yüzde 76'sının satışının gerçekleştiğini açıkladı...

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları 2016!

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 100 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Concord İstanbul'da daireler 541 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Concord İstanbul Evleri satılık!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul Evleri satılık fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 1.173 adet daire ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları!

Toplam 1.173 daire ve ticari ünitelerden oluşan Concord İstanbul Kadıköy projesinde nakit daire alımlarında yüzde 12 indirim sağlanıyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları...

Concord İstanbul Rezidans satış fiyatları!

Concord İstanbul Rezidans satış fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul'da teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Concord İstanbul Kadıköy satılık ev!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire bulunuyor. Concord İstanbul Kadıköy satılık ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor.

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi!

Concord İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul projesi iletişim!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşceği Concord İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Concord İstanbul projesi iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası olan bu hatla irtibata geçebilirsiniz.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu!

Concord İstanbul Rezidans 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 1. etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor. İşte Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu...

Concord İstanbul satış ofisi telefon Haberi

Concord İstanbul satış ofisi telefon

Dairelerin 467 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Concord İstanbul Residence'de 1. etap teslim tarihi Aralık 2016, 2. etap teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlendi. 


Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası devam ediyor. İstanbul Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda inşa edilen projede 1.175 adet konut bulunuyor. 


Fikirtepe Concord İstanbul Evleri çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna gibi ortak kullanım alanlarına sahip. 


Teknik Yapı imzası taşıyan Concord İstanbul Kadıköy'de daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Yüzde 10 peşinatta, yüzde 15'lik kısım için 12 ay sonra ödeme yapılabilen Concord İstanbul Fikirtepe'de 36 ay 0 faiz, 48 ay yüzde...