26 / 04 / 2024

Concord İstanbul Evleri satılık!

Concord İstanbul Evleri satılık!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul Evleri satılık fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 1.173 adet daire ve ticari birimlerden meydana geliyor.



Toplam 1.173 adet daire ve ticari birimlerden meydana gelen  Concord İstanbul  Evleri satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.


İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe'de yükselen Concord İstanbul Evleri fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 


Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul projesinde peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 12 oranında indirim yapılıyor. 


Teknik Yapı Concord İstanbul projesinde yüzde 30 peşinattan sonra 12 ve 24. aylarda yüzde 10'luk iki ara ödeme gerçekleştiriliyor. Kalan konut bedeli 100 ay vade farksız taksitli olarak ödeniyor.


Ocak ayında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Concord İstanbul projesinde dairelerin yanı sıra buhar odası, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar mevcut. 


Adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul


Tel : 444 10 08

Web : http://concordistanbul.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön