28 / 03 / 2024

Teknik Yapı Concord İstanbul ödeme seçenekleri 2016

Teknik Yapı Concord İstanbul ödeme seçenekleri 2016

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul Evleri satılık fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 1.173 adet daire ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Fikirtepe’de ilk daire teslimi Teknik Yapı’dan!

Kentsel dönüşümün pilot uygulaması Fikirtepe’de ilk daire teslimini yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım “Concord İstanbul projesinde 617 dairenin teslimini 2 ayda yapacağız” dedi.

Teknik Yapı Yıldızlı Bahçe Bahçeşehir'de yükseliyor!

Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına Yıldızlı Bahçe'yi inşa ediyor...

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Teknik Yapı'nın 3 projesinde kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri!

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri kapsamında proje Kadıköy, Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi yüzde 0.25'e düşürdü!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.

Teknik Yapı faizleri düşürdü kampanyayı uzattı!

Yaz kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı alan Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde de kredi faiz oranları 0,25'e kadar indirdi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı projelerindeki faiz oranını yüzde 39'a çekti!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul ödeme seçenekleri 2016 Haberi

Teknik Yapı Concord İstanbul ödeme seçenekleri 2016

Toplam 1.173 adet daire ve ticari birimlerden meydana gelen Concord İstanbul Evleri satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.


İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe'de yükselen Concord İstanbul Evleri fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 


Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul projesinde peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 12 oranında indirim yapılıyor. 


Teknik Yapı Concord İstanbul projesinde yüzde 30 peşinattan sonra 12 ve 24. aylarda yüzde 10'luk iki ara ödeme gerçekleştiriliyor. Kalan konut bedeli 100 ay vade farksız taksitli olarak ödeniyor.


Ocak ayında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Concord İstanbul projesinde dairelerin yanı sıra buhar odası, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar mevcut. 


Adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul


Tel : 444 10...