23 / 04 / 2024

çöp sorunu 2013

çöp sorunu 2013

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, çöpleri arıtılmamış şehir bırakılmaması gerektiğini belirterek, "Çevre hassasiyetini gözeterek enerji yatırımlarını yapmalıyız. Bizim çöpleri arıtılmamış bir şehir bırakmamamız lazım" dedi...

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Karabağlar'da 4 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Karabağlar Belediyesi, imar planları çalışmalarını tamamlayıp onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderecek. ve böylece yıllık imar sorunu çözüme kavuşacak.

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Sarıyer'in üç mahallesinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Sarıyer Belediye Meclisi mülkiyet sorunu ile ilgili olarak, Pınar Mahallesi, Çayırbaşı ve Kocataş mahalleleri imar islah çalışması Meclis toplantısından geçti.

Ev alırken dikkat edilmesi gereken 9 püf nokta!

Hürriyet Ekonomi yazarı Sefer Levent bugünkü yazısında kampanyaların revaçta olduğu konut sektöründe sıkça sorulan ''Hangi evi almalıyım'' sorunu değerlendirdi. İşte, Ev alırken dikkat edilmesi gereken 9 püf nokta.

Eyüp'ün otopark sorunu çözülüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Remzi Aydın ve Genel Müdür Nurettin Korkut, Eyüp'te mevcut otoparkları ve otopark sorunlarını konuştu.

Alibeyköy'ün trafik sorunu bu projeyle çözülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı.

Niğde Pınarcık Köyü'nde yaşayan arazi sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya Pütürge'de 3 mahallenin daha yol sorunu çözüldü!

Pütürge ilçesinde uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen yol sorunlarını bir bir çözen Malatya Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları Pütürge halkının takdirini topluyor

çöp sorunu 2013 Haberi

çöp sorunu 2013

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Finlandiya, İsveç ve Polonya ziyaretlerine eşlik eden Bakan Yıldız, bu ülkelerdeki muhatapları ve enerji şirketleriyle görüşüyor. 


Finlandiya ve İsveç ziyaretlerini gazetecileri değerlendiren Yıldız, her iki ülkede de enerji alanına ilişkin çok verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini ve Polonya'da başarılı görüşmeler yapmak istediğini söyledi. 


Özellikle İsveç'teki görüşmelerinin verimli olduğuna dikkati çeken Yıldız, bu ülkede ziyaret ettikleri enerji şirketindeki alternatif enerji üretim sistemlerini önemsediklerini belirtti. 


Bakan Yıldız, kent atıklarından enerji üretimine Türkiye'nin önem verdiğini vurgulayarak, "Bizim, çöpleri arıtılmamış herhangi bir şehir bırakmamamız lazım. Bunu çevre bakanlığımız düzenliyor, ama bizim Enerji Bakanlığı olarak da çevreye rağmen değil, çevreyle beraber bunu yapmamız lazım. Çevre hassasiyetini gözeterek enerji yatırımlarını yapmalıyız. İsveç'teki görüşmelerin en önemli sonuçlarından bir tanesi, çöpü ve bütün atıkları değerlendirebilecek enerji tesislerini kurmamız...