05 / 05 / 2024

Cordella Kartal inşaat

Cordella Kartal inşaat

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Uludeveci tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kartal tarafından kuruldu.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Kartal'da inşaat işçisi 12’nci kattan düşerek öldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi 12’nci kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç inşaat işçisinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor!

Yoğun ilgi gören Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor. Proje Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Cordella Kartal inşaat Haberi

Cordella Kartal inşaat

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla yapımına başlanan Cordella Kartal’da hafriyat çalışmalarının bitmesiyle birlikte inşaat hızla devam ediyor. 


Temel atma töreninde konuşan Kayıhan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdem Kubilay, “Hafriyat çalışmaları esnasında projenin oturduğu zemindeki bazalt türü kaya kütleler sebebiyle kırma işlemlerimiz oldu. Bu da zeminin burada ne kadar sağlam olduğunu bize gösteriyor. Çok şükür temel betonumuzu da döktük, inşaatımıza daha hızlı devam edip en kısa sürede projemizi teslim edeceğiz”, dedi.

Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek. Kartal’ın en prestijli bölgesi olan Atalar Mahallesi’nde devam eden projenin sahile, Büyük Anadolu Adalet Sarayı’na, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yakınlığının yanı sıra Metro ve Marmaray gibi kolay ulaşım alternatiflerine yürüme mesafesinde olması Cordella Kartal’ı ayrıcalıklı...