28 / 03 / 2024

Çorlu 14 tesis açılışı

Çorlu 14 tesis açılışı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından 6 adet ileri arıtma tesisine canlı bağlantı yapılarak temel atma törenleri gerçekleştirildi.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

TOKİ Tekirdağ Çorlu 760 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştiriyor.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi 29 Nisan'da!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tekirdağ Çorlu Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Çorlu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Çorlu'ya 570 yeni konut müjdesi!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Çorlu 14 tesis açılışı Haberi

Çorlu 14 tesis açılışı

Tekstil İhracatçıları Birliği Başkanı İsmail Gülle "İş adamları olarak bizlerde bugün ayrı bir gururu yaşıyoruz bugün temeli atılacak 14 tesisin altısında devletimiz ile beraber iş birliği içindeyiz proje ortağıyız. Bu porje sadece bölgenin değil sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da gururu" dedi. İL Tekirdağ Valisi EnverSalihoğlu "Sayın Cumhurbaşkanımızı talimatları ve sayın Bakanımız Veysel Eroğlu'nun konu üzerinde hassasiyetle durmaları sonucu bu önemli yatırımları bu aşamaya gelmiş bulunuyor, 8 OSB'yi ilgilendiren 5 adet atık tesisi bugün oldukça önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır. Bu tesislerin Tekirdağ'ımıza hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum" dedi. 



Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 'hayati öneme haiz 14 adet dev eserin ve bu tesislerin maliyeti 500 milyon TL. Bunların temelini hep birlikte atacağız ve kısa zamanda bitireceğiz. Tekirdağ'ımız memba suyu...