27 / 04 / 2024

Cornelia Otelleri doluluk oranları

Cornelia Otelleri doluluk oranları

Antalya Belek bölgesinde konumlanan Cornelia Otelleri, 2013 yılını bölge ortalamasının yüzde 16 üzerinde kapatarak yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı Turist sayısı artarken doluluk oranı düştü

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Baraj doluluk oranları 21 Aralık 2014 son durum!

İstanbul'da etkili olan yağışlar barajlardaki su oranını da etkiledi Özellikle, Kazandere ve Pabuçdere Baraj Havzaları'na düşen yağışlar sonucu İstanbul Barajları'nın doluluk oranı 21 Aralık 2014 2014 itibariyle yüzde 53.88 oranına ulaştı.

Uludağ'da otellerin doluluk oranı yüzde 90'a çıktı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yeni sezon başladı. Zirvede kar yağışının başlamasıyla birlikte otelciler yılbaşı öncesi odaların doluluk oranlarının yüzde 90 olduğunu söyledi.

Baraj doluluk oranları 19 Aralık 2014!

İstanbul'a su sağlayan ve toplam 863 milyon 770 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip barajlardaki mevcut su hacmi artıyor. İstanbul Barajları'nın doluluk oranı 19 Aralık 2014 itibariyle yüzde 53.43 oranına ulaştı.

İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 53'e yükseldi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi verilerinden derlenen bilgiye göre, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı, son günlerde etkili olan yağışlarla yüzde 52,94'e yükseldi.

Baraj doluluk oranları 17 Aralık 2014 son durum!

Kente su sağlayan ve toplam 863 milyon 770 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip barajlardaki mevcut su hacmi artmaya başladı. İstanbul Barajları'nın doluluk oranı 17 Aralık 2014 itibariyle yüzde 52.49 oranına ulaştı.

Obam Termal doluluk oranını yüzde 75'e çıkartacak!

Obam Termal Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Demirbaş, 2.5 yılda 2 milyon liralık yatırım yaptıklarını söylerken 2015 yılında tanıtım atağına geçeceklerini, doluluk oranlarını ise yüzde 75’e yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti...

Cornelia Diamond Otel En İyi Tam Donanımlı Resort seçildi!

Antalya Serik'te bulunan Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, dünya turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden World Travel Âwards 2014'te Dünyanın En İyi Tam Donanımlı Resort oteli seçildi...

Ilgaz'da otellerin doluluk oranı yüzde 80'e yükseldi!

"Kar yağışıyla otelcilerin kafasındaki kararsızlık ortadan kalktı" diyen Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, "Yüzde 80'lere ulaşan doluluk oranı işletmecileri mutlu etti. 25 Aralık'tan sonra yoğun kar yağışı bekliyoruz" dedi

İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde 49,37'ye yükseldi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi ( İSKİ ) verilerinden derlenen bilgiye göre, İstanbul'da son günlerde etkili olan yağışlarla barajların doluluk oranı yüzde 49,37'ye yükseldi.

Şanlıurfa'da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

İnanç ve kültür turizmi sayesinde turizm pastasından her geçen gün daha fazla pay alan Şanlıurfa'da, son dönemde yaşanan sınır olaylarına rağmen otellerdeki doluluk yüzde 100'e ulaştı

Uludağ'da doluluk oranının yüzde 100'ü geçmesi hedefleniyor!

Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu Uludağ'da aralık ayında doluluk oranı yüzde 50'yi geçerken, yılbaşı ve sömestr tatilinde bu oramn yüzde 100'e çıkacağı umut ediliyor. Acenteler yatak kapasitesinin az olduğunu belirtiyor.

Cornelia Otelleri doluluk oranları Haberi

Cornelia Otelleri doluluk oranları



Belek bölgesinin Konjonktürel gelişmelerden fazla etkilenmediğini söyleyen Cornelia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya şunları ifade etti;" Turizmin başkenti Antalya'nın otel doluluk oranlarındaki düşüşe rağmen, alternatif turizm çeşitlerinin artmasından dolayı genel yükselişin fazlaca etkilemediğini görmekteyiz. Buna paralel, günlük oda bedellerinin ve odabaşı gelirin artması ile doluluk düşüşleri kompanse edilmiştir. Düşüşün en büyük nedenlerinden bir tanesi Antalya bölgesinde hız kesmeyen yeni yatak arzıdır. 2013 yılında Antalya genelinde devreye giren yeni yatak sayısı 30 000 ile 35 000 arasında seyretmektedir. 


Antalya Belek bölgesinin en önemli yatırımlarından biri olan Cornelia Otelleri, İstanbul'da düzenlediği Basın toplantısında 2013 yılının değerlendirmesini yaptı, 2014 yılı için beklentileri ve hedefleri açıkladı. Cornelia De Luxe Resort Genel Müdürü Ali Şahin ve Cornelia Diamond Golf Resort Spa vGenel...