18 / 04 / 2024

Cornerlife Güneşli satılık daire

Cornerlife Güneşli satılık daire

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de konumlanan Cornerlife Güneşli projesinde A ve B blok olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Cornerlife Güneşli adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor...

Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri!

Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen Cornerlife Güneşli projesi A ve B blok olarak yükseliyor. Projede 1+0 daireler 227 bin 500 TL'den başlıyor. Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli iki ay erken teslim edilecek!

Dairelerin yüzde 64'ünün satıldığı projede konutlar, vaat edilen tarihten iki ay önce teslim ediliyor. 211 konut ve 21 ticari birimden oluşan projede fiyatlar ise 205 bin 500 TL'den başlıyor.

Cornerlife Güneşli'de fiyatlar 161 bin liradan başlıyor!

Cornerlife Güneşli projesi, 161 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje kapsamında eylül ayma kadar geçerliliğini koruyacak düşük vade farkı oranlarıyla ev satın almak isteyenlere özel ödeme seçenekleri bulunuyor.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

105 Güneşli satış ofisi!

105 Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede lansmana özel sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

Nirvana Güneşli satış ofisi!

Nirvana Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. UMT İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis bulunuyor.

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire!

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Gökorman ev fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları minimum 314 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Ümraniye Gökorman Evleri satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman Evleri satılık daire fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. 420 daireye yer verilen Gökorman'da yüzde 10 + yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Motto İstanbul Projesi Güneşli satılık!

İstanbul Güneşli'de, Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede hayata geçirildi. Projede satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor..

Zer Göztepe Fikirtepe satılık daire!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Göztepe Fikirtepe projesi üç panoramik blok şeklinde yükseliyor. Zer Göztepe Fikirtepe satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Gökorman Ümraniye satılık daire!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Gökorman projesi 420 daireden meydana geliyor. Gökorman Ümraniye satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli satılık daire Haberi

Cornerlife Güneşli satılık daire

Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Cornerlife Güneşli projesi içerisinde  211 daire ve 22  ticari birim bulunuyor.


Cornerlife Güneşli projesinde daire alanları 44 ile 467  metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projedeki dairelerin yüzde 80'i satıldı.


Cornerlife Güneşli projesinde 4 bin 900 metrekare yeşil alana ayrılıyor. Projedeli kuleler 15 ile 16 katlı olarak yükseliyor. Teslimler ise Aralık 2014 olarak planlanıyor.


Cornerlife Güneşli projesi içerisinde Cornerlife health Clup’ta,cep sinema salonu,çocuklar için kreş, kamelyalar, açık - kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun parkı, açık - kapalı otopark ve fitness salon,kapalı sosyal tesis, sauna, yürüyüş yolları,kapalı sosyal tesis, sauna, yürüyüş yolları,basketbol sahası gibi sosyal alanlar da yer alıyor.


Cornerlife Güneşli projesinde 1+0 daireler 227 bin 500 TL, 1+1 daireler 287 bin 500 TL, 2+1 daireler 395 bin...