23 / 04 / 2024

Çorum belediyesi İlice arsa ihalesi

Çorum belediyesi İlice arsa ihalesi

Çorum Belediyesi, İlice Mahallesi'ndeki konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Haziran'da gerçekleşecek..

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum Belediyesi 2 adet imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çorum Belediyesi'nden 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık, İbrahimçayırı, Çeğni ve Gülabibey ilçelerinde yer alan 4 arsayı 18 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasının arazisini satın aldı!

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasına ait arazinin tapusunu teslim aldı. Belediye arazi içim  102 milyon 500 bin TL ödedi. 

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Tuncay Yılmaz'dan Çorum Belediyesi'nin yaptırdığı stata tepki!

Sayıştay raporlarına göre borçlanma konusunda Sayıştay’dan uyarılar alan, Çorum Belediyesi’nin yaptığı statın maliyetinin 209 milyon TL olduğu öğrenildi. 

Çorum Belediyesi’nin inşa ettirdiği stadyumun maliyeti tartışma yarattı!

Çorum Belediyesi’nin inşa ettirdiği stadyumun maliyeti tartışmalara neden oldu...

Çoruminia Parkı'nın yapım maliyeti 3.1 milyon TL'yi geçti!

Türkiye Kovid-19 kriziyle boğuşurken ve birçok belediye vatandaşa destek olabilmek için zorunlu olmayan ihalelerine ara verirken, Çorum Belediyesi, 20 Nisan’da ihaleye çıktı ve 1.5 milyon TL bedelinde minyatür maket ve rölyef satın aldı.

Çorum belediyesi İlice arsa ihalesi Haberi

Çorum belediyesi İlice arsa ihalesi

Çorum Belediye Başkanlığı tarafından İlice Mahallesi'ndeki 7 bin 22 metrekare büyüklüğüne sahip, 6 kat konut imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 8 milyon 250 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 26 Haziran'da yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Çorum Belediye Başkanlığından:

İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı: Mülkiyeti Belediyemize ait, 6 Kat Konut Parseli işaretli aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. Maddesine istinaden Kapalı Teklif Artırma Usulü ile hazırlanan şartnamesi dahilinde satılacaktır.

Şartname: Şartname ve Ekleri Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden 500,00 TL karşılığında temin edilebilir ve görülebilir.

İhale Tarihi ve Yeri: 26.06.2018 Salı günü saat: 14.30’da Belediyemiz Hizmet Binası 5. Kat, Meclis Salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır.

İsteklilerde Aranan Belgeler:

A) Tebligat için adres beyanı ayrıca irtibat için telefon...