27 / 04 / 2024

çorumda adamın üzerine yıkılan bina

çorumda adamın üzerine yıkılan bina

Tehlikenin geliyorum dediği olay Üç Tutlar Mahallesi Emir Ahmet Sokak'ta meydana geldi. Kültür varlığı olması nedeniyle yıkılamayan metruk bina yağmurun da etkisiyle bir kısmı yoldan geçen bir vatandaşın üzerine yıkıldı...

Doların üzerine benzin dökülecek tarih belli oldu. Herkes dolarda hazırlığını yapsın

Herkesin dolar konusunda hazırlığını yapması gerekiyor. Dolar fiyatlarında doların üzerine benzin dökülecek tarih belli oldu.

Bitcoin FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı!

Kripto paraların şahı olaran bilinen Bitcoin, yatırımcılar tarafından merakla beklenen FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı. İşte kripto paralarda son durum...

Fed faizi yüzde 6'nın üzerine çıkarabilir!

Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed'in enflasyonu kontrol altında tutmak için faiz oranlarını yüzde 6'nın üzerine çıkarma riskini taşıdığını söyledi.

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Bitcoin 39 bin doların üzerine çıktı!

Kripto para birimlerin atası olarak kabul edilen Bitcoin yeniden yükselişe geçti. Bitcoin, Elon Musk'ın açıklamaları sonrasında 39 bin doların üzerine çıktı.

İzmir'de kontrollü yıkım esnasında bir binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı!

İzmir Karşıyaka'da deprem esnasında ağır hasar gören 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanındaki binanın üzerine çökmesiyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Karşıyaka Belediyesi tarafından soruşturma başlatıldı.

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

Rize'de dolgu alanlarının üzerine bina yapılması doğru mu?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, Rize'de inşaat artıkları da katılarak devam eden dolgu alanın yapılaşmayı yanıtlamayacağına dikkat çekerek, "Burada mühendislik hesabıyla bir dolgu yapılmıyor" dedi.

Reysaş GYO Tuzla'daki tesisinin 2. etabını kurmaya hazırlanıyor!

Reysaş GYO, Tuzla Orhanlı'da bulunan deposunun çatısının üzerine 03/07/2020 tarihinde 1.etabı kurulan yeni GES tesisinin, 1.320 kW gücünde 2.etabı kurulacağını açıkladı. 

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon doların üzerine çıktı!

Konut kredileri, Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek paya sahip olurken, söz konusu borç kalemi geçen senenin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla 182 milyar dolar arttı ve 10,04 trilyon dolara çıktı.

Arsa mirası için arkadaşının babasını öldürdü!

İzmir'de bir şahıs arkadaşının babasını üzerine kayıtlı olan arsası için pompalı tüfekle öldürdü. 

Diyarbakır'da tarihi kalıntıların üzerine bina inşa edildi!

Diyarbakır Silvan'da Eyyübiler dönemine ait tarihi hamam ve şehir kalıntıları üzerine bina yapıldığı ortaya çıktı. 

çorumda adamın üzerine yıkılan bina Haberi

çorumda adamın üzerine yıkılan bina


Çorum'da tarihi bina yoldan geçen bir vatandaşın üzerine yıkıldı. Olayda yaralanan vatandaş hastaneye kaldırıldı.


Tehlikenin geliyorum dediği olay Üç Tutlar Mahallesi Emir Ahmet Sokak'ta meydana geldi. Kültür varlığı olması nedeniyle yıkılamayan metruk bina yağmurun da etkisiyle bir kısmı yoldan geçen bir vatandaşın üzerine yıkıldı. Binanın yanından geçen İsmail Akyüz (59), üzerine taşlar ve tahta parçaları düşmesi sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından durum 112 sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler ilk müdahalenin ardından Akyüz'ü ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ise yetkililere tepki gösterdi. Mahalle olarak farklı zamanlarda çok sayıda dilekçe yazdıklarını ancak yetkililerin dikkate almadığını söyleyen Bölükbaş, ''Yani şöyle bir baktığınız zaman insanın içi yanıyor. Ama...