26 / 04 / 2024

Cristiano Ronaldo neye yatırım yapıyor

Cristiano Ronaldo neye yatırım yapıyor

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, son dönemlerdeki yatırım halkalarına bir yenisini daha ekleyerek, yeni bir ticari sektöre atılım yaptı.

Borsa İstanbul düşüş trendine girdi! Küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? Borsa uzmanı tek tek açıkladı!

Borsa İstanbul güne düşüşle başladı. Bugün BIST 100 endeksi, açılışta yüzde 0,18 düşüşle 8.702 puandan işlem gördü. Peki borsa düşerken, küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? 

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

2024'te neye yatırım yapmalı?

2024 yılının ilk gününde vatandaşlar yatırım kararlarını gözden geçirmeye başladı. Kimisi gayrimenkul kimisi de borsaya yatırım yapma hayalleri kuruyor. İşin uzmanları "Bu yıl neye yatırım yapmalı?" sorusunu yanıtladı.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Piyasa Kurdu sordu, vatandaşlar yanıtladı: 1 milyon TL paranız olsa neye yatırırsınız? 

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Piyasa Kurdu "1 milyon TL paranız olsa neye yatırırsınız?" diye sordu. İşte söz konusu paylaşım ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Mevduat faiz oranlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken, vatandaşlar da parasını nereye yatıracağı ile ilgili  araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Site aidatları neye göre belirlenir?

Türkiye'de son iki senede artan konut ve kira fiyatlarıyla birlikte site aidatları da yükseldi. Peki, Site aidatları neye göre belirlenir? İşte detaylar...

Arsa payı nedir? Arsa payı neye göre belirlenir?

Yasal olarak, tapuda arsa payları kurallara göre dağıtılmalıdır. Bu pay, belirlenmiş şekilde olduğu için doğru bir şekilde hesaplanmalıdır. Peki arsa payı nedir, neye göre belirlenir ve nasıl hesaplanır? İşte arsa payı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Tiny House'lara talep arttı! Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Türkiye’nin her yerinde hem depreme dayanıklı hem de konforlu ve kalıcı yaşam ünitelere ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda 45 günde teslim edilen Tiny House’lara olan talep arttı. Peki Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi.

TikTok neye uğradığını şaşırdı! İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni!

60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok zor günler geçiriyor. Fransa’nın ceza kestiği TikTok neye uğradığını şaşırdı. İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni…

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında resmen nefesler tutuldu! Bir bir hesaplanan rakamları gören neye uğradığını şaşırdı!

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında resmen nefesler tutuldu! Bir bir hesaplanan rakamları gören neye uğradığını şaşırdı... Hemen siz de bakın...

Devre mülk nedir? Devre mülk alırken neye dikkat edilmelidir? İşte detaylar!

Devre mülk nedir? Devre mülk alırken neye dikkat edilmelidir? soruları devre mülk alacak kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

Cristiano Ronaldo neye yatırım yapıyor Haberi

Cristiano Ronaldo neye yatırım yapıyor

Futbolculuğunun yanı sıra "CR7" markasıyla tekstil ve aksesuar sektörlerinde de iş yapan Cristiano Ronaldo, bir Portekiz oteller zincirinin ortağı oldu.


Daha çok 18-34 yaş arası gençlere hizmet veren Portekiz otelcilik grubu Pestana'ya yatırım yapan Ronaldo'nun, Lizbon, Madrid, New York ve doğum yeri olan Madeira da açılacak yeni otellerin ortağı olduğu bildirildi. Pestana Grubu'nun başkanı Dionisio Pestana, Ronaldo ile yaptıkları anlaşma sonrası basına yaptığı açıklamada "Ronaldo ekol biri" dedi.

Açılacak 4 yeni otel için Ronaldo ile 70 milyon avroluk yatırım yapacaklarını kaydeden Pestana, toplamda 500 yataklı bu otellerden Lizbon ve Madeira'dakinin 2016'da, Madrid ve New York'takilerin ise 2017'de açılmasının öngörüldüğünü belirtti. Otellerin adının Ronaldo'nun marka ismi "CR7" olacağı iddia edildi.


Forbes dergisinin listesine göre yılda 80 milyon dolarlık kazanç ile dünyanın en çok...