20 / 04 / 2024

Cristiano Ronaldonun otelleri

Cristiano Ronaldonun otelleri

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, doğduğu şehir Funchal'daki Madeira Adası'nda CR7 adıyla ilk otelini açtı.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Akfen GYO Esenyurt ve Tuzla Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Esenyurt Ibis ve Tuzla Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Cristiano Ronaldo, Canical'da 3 bin 500 pounda lüks villa kiraladı!

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal'da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical'da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Akfen GYO'nun otelleri sağlık personellerine tahsis edilecek!

Akfen GYO'nun geçici olarak faaliyetleri durdurulduğu otelleri koronavirüs salgınıyla ilgili olarak hastanelerde yoğun mesai yapan sağlık personeline tahsis edilecek.

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Cristiano Ronaldo otelini hastaneye çeviriyor!

Corona virüs sebebiyle İtalya'ya gidemeyip Portekiz'de kalan Cristiano Ronaldo, sahip olduğu otel zincirini hastalığın tedavisi için hastaneye çevirecek.

Cristiano Ronaldonun otelleri Haberi

Cristiano Ronaldonun otelleri

Cristiano Ronaldo'nun Lizbon'da açtığı Pestana CR7 Hotel... Gecelik standart oda 200, kral dairesi 600 € olarak fiyatlandırılıyor.



 



Ronaldo’nun bu yılın sonbaharında Lizbon kentinde iki otel daha açacağı, gelecek yıl ise New York’ta otel açmayı planladığı kaydedildi.