29 / 03 / 2024

Crystal Towers dubai

Crystal Towers dubai

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Tabanlıoğlu imzalı Crystal Towers açıldı!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Crystal Towers'ta son daireler sahiplerini buluyor!

İnşaat sektörünün en hareketli dönemini yaşadığı bugünlerde konut kredilerindeki faiz oranlarının düşmesinin ardından konut teslimlerindeki KDV indirimi hareketli olan inşaat sektörünü daha da canlandırdı.

Crystal Lagoons, Dubai Cityscape Fuarı'na katılıyor!

Crystal Lagoons, gayrimenkul dünyasının önde gelen fuarlarından Dubai Cityscape'e damga vurmaya hazırlanıyor.

Dubai Towers Esenyurt satış fiyatları!

Dubai Towers Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlayarak değişiyor. Delta İnşaat'ın Dubai Towers projesi 24 ayda teslim edilecek...

Delta Dubai Towers fiyat listesi!

Delta Dubai Towers fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Dubai Towers projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Dubai Towers Esenyurt lokasyon!

Toplam 1.153 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers Esenyurt lokasyon bilgisine göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunuyor.

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Delta Dubai Towers Konutları 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 20 bin 510 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Delta Dubai Towers ne zaman teslim edilecek?

Dubai Towers Esenyurt!

Toplam 20 bin 510 metrekare alan üzerine yayılan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers Esenyurt projesinde daire satışları Mart ayında başlayacak.

Dubai Towers Esenyurt iletişim!

Dubai Towers Esenyurt iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mart ayında satışa çıkması beklenen Dubai Towers Esenyurt projesinde 1.153 daire, 38 dükkan ve 11 villa olacak...

Crystal Towers dubai Haberi

Crystal Towers dubai

Tabanlıoğlu Mimarlık, yapımı tamamlan Crystal Towers’ın tanıtımını, Dubai’de 11-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Citsycape Global 2017 döneminde gerçekleştirdi. Crystal Towers’ın iki kulesinden birinde hizmet veren Rixos Premium Dubai evsahipliğinde, Melkan Gürsel, Murat Tabanlıoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenen özel davet, Cityscape Global nedeniyle kentte bulunan gayrimenkul ve mimarlık dünyasının önde gelen temsilcilerini buluşturdu. 


Al Fattan Properties yatırımı olan Crystal Towers, Dubai’nin Jumeirah Beach bölgesinde, Al Mamsha Street üzerinde yer alıyor. Karma kullanımlı proje, 35 katlı konut ve Rixos Premium Dubai’nin hizmet verdiği 30 katlı otel olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Yapımı Temmuz 2017’de tamamlanarak hizmete giren Crystal Towers, özgün ve efektif tasarımı, somut işlevselliğinin yanı sıra Dubai’de öncülük yaptığı bir misyonu da üstleniyor. 


Crystal Towers’ın, yatırımcısı Al Fattan Properties’in de bu yöndeki arzusu doğrultusunda;...