19 / 04 / 2024

Cubes Gayrimenkul Kimin

Cubes Gayrimenkul Kimin

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Tolga Bıyıklıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cubes Ankara'nın değeri 1 yılda 3.7 milyar arttı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Ankara Cubes projesinin değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin 2023 değeri ne kadar oldu?

Cubes Ankara projesinin 2022 değeri ne kadar oldu?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankara Cubes projesinin değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Cubes Ankara'nın değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Cubes Ankara'nın değeri ne kadar?

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Tolga Bıyıklıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Edip Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2011 yılının ilk 9 ayını kapsayan faaliyet raporunda ortaklık yapısına yer verildi. Şirketteki en büyük pay Akın  Holding'in...

Cubes Gayrimenkul Kimin Haberi

Cubes Gayrimenkul Kimin

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tolga Bıyıklıoğlu tarafından kuruldu. 

Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü gayrimenkul alım, satım, kiralama işlerine aracılık faaliyetleri ve bunların komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cubes Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Adres; Maslak Mah.Bilim Sk.Sun Plaza No:5a/13...