26 / 04 / 2024

cuento istanbul teslim tarihi

cuento istanbul teslim tarihi

Ümraniye Cuento İstanbul fiyatlar 1+1 dairelerde 390 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Temmuz ayında gerçekleşeceği proje 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Cuento İstanbul adres bilgileri!

3 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılan proje YDK Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Cuento İstanbul adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de yükseliyor.

Cuento İstanbul'da 1+1'ler 390 bin TL'den başlıyor!

YDK Yapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Cuento İstanbul toplam 89 daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin Temmuz 2017'de yapılması planlanıyor.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Cer İstanbul teslim tarihi!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul'da metrekare fiyatları 11 bin TL'den başlıyor.. 

Heran İstanbul teslim tarihi!

318 konut, 20 cadde mağazasından meydana gelen Heran İstanbul satışa çıktı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve loft daire seçenekleri sunuluyor...

Yedikule Cer İstanbul teslim tarihi!

Yaklaşık 120 konut bulunan Ege Yapı Cer İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakası Fatih Yedikule'de inşa edilecek. ..

Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Lens İstanbul teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Lens İstanbul teslim tarihi 2018 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Proje 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana geliyor. 

Motto İstanbul teslim için gün sayıyor!

İkitelli ve Başakşehir bölgelerinde, Başakşehir Konakları, Kayacity gibi onlarca markalı konut projesine imza atan Celaloğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, Motto İstanbul'da da çok yakında teslimlere başlayacak.

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi!

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul projesinde fiyatlar 623 bin TL'den başlıyor...

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Avenue İstanbul projesinde 436 konut olacak...

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi!

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi Eylül 2019 olarak belirtiliyor. Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Kordon İstanbul teslim tarihi!

Kağıthane Kordon İstanbul teslim tarihi Nisan 2019 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

cuento istanbul teslim tarihi Haberi

cuento istanbul teslim tarihi

Cuento İstanbul Konutları İstanbul'un Ümraniye ilçesinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Ümraniye Cuento İstanbul fiyatlar konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam 89 tane daireden oluşan proje 4 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


YDK Yapı imzası ile hayata geçirilen Cuento İstanbul Ümraniye'de dairelerin Temmuz 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Projenin 3 bin 500 metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor. 


Cuento İstanbul Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzu, spor ve sağlık alanları, kafeterya ve kapalı otopark bulunuyor. 


Ümraniye Cuento İstanbul fiyatlar!

1+1'lerde 390 bin TL'den, 

2+1'lerde 590 bin TL'den, 

3+1'lerde 750 bin TL'den, 

4+1'lerde ise 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Cuento İstanbul Ümraniye adres: Tatlısu Mahallesi, Şahin Caddesi,...