23 / 04 / 2024

Motto İstanbul teslim için gün sayıyor!

Motto İstanbul teslim için gün sayıyor!

İkitelli ve Başakşehir bölgelerinde, Başakşehir Konakları, Kayacity gibi onlarca markalı konut projesine imza atan Celaloğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, Motto İstanbul'da da çok yakında teslimlere başlayacak.



Geçtiğimiz yıl, 8 blok’ta 236 konuttan oluşan ve sosyal alanlarıyla 5 yıldızlı bir turizm kompleksini andıran Kayacity projesini kısa sürede yapıp sahiplerine teslim eden Celaloğlu İnşaat Kayacity projesinden ev sahibi olanlara kazandırmayı başardı. Proje tesliminde yüzde 30-40 arası karlı hale gelen Kayacity sakinleri bir yandan tatil konforunda günlük yaşam sürerken diğer yandan değeri her geçen gün artan bir yatırım aracına sahip oldular.


Kaycity projesinin ardından yine yatırım ve yaşam değeriyle yıldızı parlayan MOTTO İstanbul projesine başlayan Celaloğlu İnşaat, bu projeyle sektördeki tecrübesini ve birikimini bir kez daha göz önüne serdi.


Celaloğlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu,Metro, metrobüs, Atatürk havalimanı, otagar, deniz otobüsü gibi toplu taşıma noktalarına bir kaç km mesafede olan Motto İstanbul’ dan insanların çok kazançlı çıkacağını belirtti.



Motto İstanbul projesinin detayları için tıklayın



http://mottoistanbul.com.tr/


Habertürk


Geri Dön