29 / 03 / 2024

Çuhadaroğlu Alüminyum

Çuhadaroğlu Alüminyum

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Çuhadaroğlu Alüminyum Avrupa ve ABD pazarlarına açılıyor!

Bölgedeki siyasi risklere rağmen halka arz kararı alan Çuhadaroğlu Alüminyum, Avrupa ve ABD pazarlarına açılıyor. 62 yıllık firma, ABD'ye nitelikli ürün ihracatı yapmak için iki şirketle ortaklık görüşmesi yapıyor

Çuhadaroğlu Alüminyum yeni yatırımla kapasite artıracak!

İnşaat sektöründeki mimari uygulamalar için alüminyum kapı, pencere doğrama üretimi ve uygulaması alanlarında faaliyet gösteren Çuhadaroğlu Alüminyum, kapasitesini artırmayı planlıyor.

Çuhadaroğlu, Konut Konferansı'na sponsor oldu!

Türkiye'de gerçekleştirilen projelerde Ar-Ge çalışmalarına paralel alüminyum kapı pencere kullanımları her geçen yıl artmaktadır. Kentsel dönüşüm çerçevesinde oluşturulan projelerin şartnamelerinde yoğun olarak alüminyuma yer alıyor...

Karakollar 100 bin dolara bombaya dayanıklı olur!

Çuhadaroğlu Alüminyum Genel Müdürü Kenan Aracı, "100 metrekarelik bir karakol 100 bin dolara bombaya dayanıklı hale getirilebilir" dedi

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Rahime Alev Dumanlı hangi üniversitede okudu? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Rahime Alev Dumanlı kimdir? Hangi okulda okudu? Sermaye Piyasası Kurulunda hangi alanda çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Rahime Alev Dumanlı ile ilgili merak edilen her şey...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi bugün Bakırköy’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Aydeniz Ceylan tarafından kuruldu.

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Aydoğan Çelik, Emre Nazir, Neşe    Özdemir tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Özsu Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsu Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli İle  Suna Aktepe,  Özcan , Aktepe, Engin Can Aktepe tarafından kuruldu.

Mcm Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcm Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Aslan tarafından kuruldu.

Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Aka Alüminyum İnşaat Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Alüminyum İnşaat Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Yaman tarafından kuruldu.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sümer, Ömer Zeki Sümer ve Yasin Durak ortaklığında kuruldu.

Çuhadaroğlu Alüminyum Haberi

Çuhadaroğlu Alüminyum

Çuhadaroğlu Metal Sanayi Ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü Projesinde Çuhadaroğlu Alüminyum'un Üstlendiği Cephe İşleri hakkında açıklama yaptı.

Çuhadaroğlu Metal Sanayi'nin bağlı ortaklığı Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında Ana Hastane (MH) Binası Alüminyum Cephe İşlerine yönelik olarak bugün, malzeme bedeli 7 milyon 19 b,n 527,89 Euro, montaj bedeli 13 milyon bin 718,15 TL tutarlarında bir sözleşme imzalandı.

Çuhadaroğlu'nın KAP açıklaması: 
136 Bağlı Ortaklığımız Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında Ana Hastane (MH) Binası...