25 / 04 / 2024

Çukurca taş evler

Çukurca taş evler

Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca'da 400 yıllık olduğu değerlendirilen tarihi taş evlerde restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ'tan müjde! Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan adeta son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek...

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?

Prefabrik evler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen yapılar arasında yer almaktadır. Bundan dolayı, “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı, Prefabrik evler taşınmaz mıdır?” soruları yanıtlarını arıyor.

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Manavgat'ta yeni evler teslim ediliyor!

Temmuz ayında çıkan orman yangınları nedeniyle Manavgat'ta çok sayıda ev kullanılmaz hale gelmişti. Yananların yerine inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

İzmit Çınar Evler'in temeli 28 Aralık'ta atılıyor! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, KİPTAŞ'ın ilk defa İstanbul dışında İzmit'te inşa edeceği Çınar Evler için temel atma töreninin 28 Aralık'ta yapılacağını duyurdu. 

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak nerede?

Seba Taşevler Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi satışa çıktı...

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Çukurca taş evler Haberi

Çukurca taş evler

Hakkari Çukurca Belediyesi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı iş birliğinde tarafından hayata geçirilen çalışmalarda, 4 asırlık tarihi geçmişe sahip 21 ev, restore edilip turizme kazandırılacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; tarihi evlerden 5'inin butik otel, 2'sinin belediye hizmet binası olarak kullanılmasının planlandığı projede, geri kalan 14 ev de restoran, kafeterya, misafirhane gibi sosyal amaçlı projelerde yer alacak.

İlçenin kültürüne önemli katkı sağlanması planlanan evlerden 7'sinin restorasyon çalışmaları, tamamlanma aşamasına geldi.

Belediye Başkan Vekili Necmi Alkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, proje bedelinin yaklaşık 1,5 milyon lira olduğunu söyledi. Alkan, şu açıklamalarda bulundu:

''21 taş evimizden 7'sinin restorasyon çalışmaları bitmek üzere. Geri kalan 14 tanesi de en kısa sürede tamamlanacaktır. Çukurca'nın hem kültürüne hem de turizmine büyük...