29 / 03 / 2024

Çukurova Balkon nasıl gidilir

Çukurova Balkon nasıl gidilir

Firma bünyesinde kredi ya da banka kredisi ile ödeme yapılabilen Çukurova Balkon Rezidans 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşteKartal Çukurova Balkon daire fiyatları...

Kartal Çukurova Balkon satış ofisi!

Kartal Çukurova Balkon satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Fransız balkonu nasıl yapılır? Fransız balkon tehlikeli mi?

Fransız balkon son zamanlarda popüler olmaya başladı. Peki Fransız balkon nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar!

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı!

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal bölgesinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri dizayn edildi.

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek avantajlar!

Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek, yüzde 30 avantajlı faiz oranı ve 10 yıl vadeli kredi ile tarihi fırsat sunuluyor. 1+1'ler 80 bin TL indirimle hemen teslim teslim ediliyor..

Çukurova Balkon'da ramazan müjdesi!

Kartal Çukurova Balkon projesinde 325 bin TL’ye yüzde 5 peşinat ve 10 yıl vade ile hemen teslim daire...

Çukurova Balkon’dan yeni yıl kampanyası!

Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’un, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017!

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017 kapsamında fiyatlar en düşük 395 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edildi....

Çukurova Balkon fiyatları 2017!

261 konuttan meydana gelen Çukurova Balkon'da tüm dairelerde balkon bulunuyor. Çukurova Balkon fiyatları 395 bin TL'den başlıyor..

Çukurova Balkon yeni liste fiyatları!

Çukurova Balkon yeni liste fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor...

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları!

Çukurova Balkon Evleri satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan projede yüzde 12 indirim sağlanıyor...

Çukurova Balkon nasıl gidilir Haberi

Çukurova Balkon nasıl gidilir

Çukurova Balkon Konutları 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent yapı imzası ile yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'ta yer alıyor. 


Toplam 244 tane daireden oluşan Çukurova Balkon Kartal Evleri Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında bulunuyor. 


Kartal Çukurova Balkon daire fiyatları konutların büyüklüklerine ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Soğanlık Çukurova Balkon projesinin ödeme koşulları kapsamında daire bedelinin yüzde 1'i peşin olarak ödeniyor, kalan bedelin yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra ödeniyor. Kalan bedel ise hemen veya 1 yıl sonra ödenebiliyor.


Ortak yaşam alanları içerisinde fitness, yüzme havuzu, kapalı...