23 / 04 / 2024

Çukurova Belediyesi satılık arsa

Çukurova Belediyesi satılık arsa

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Çukurova'da 10.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çukurova Belediye Başkanlığı K. Ocağı mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Çukurova Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Çukurova Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çukurova İlçe Belediyesi, K.Ocağı Mahallesi'ndeki 2 arsasını satıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çukurova'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediyesi'nden 6 bin metrekarelik arsa satışa sunuluyor. Arsa için ihale 21 Şubat'ta yapılacak..

Çukurova'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova Belediyesi, K.Ocağı Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsanın ihalesi 15 Kasım'da gerçekleşecek..

Çukurova Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çukurova Park Life Adana satılık daire!

Çukurova Park Life Adana satılık daire fiyatları 615 bin liradan başlıyor. TMT Grup Yapı'nın inşa ettiği Park Life Adana projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

Çukurova Balkon Soğanlık satılık!

Çukurova Balkon Soğanlık satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 244 tane konutun yer aldığı proje Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında yükseliyor.

Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler ya 1 yıl sonra ya da hemen başlıyor. Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları şöyle:

Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

İstanbul Kartal'da Çukurova Balkon projesi inşa ediliyor. Proje Çukurova geyrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kartal Çukurova Balkon satılık!

Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor.

Çukurova Balkon satılık daire!

Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon satılık daire fiyatları belli oldu. 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire seçeneklerinden oluşan Çukurova Balkon satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Çukurova Balkon Kartal satılık!

Çukurova Balkon Kartal satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. 2 blok halinde hayata geçirilen projede konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Çukurova Balkon satılık!

Çukurova Balkon satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Beyoğlu Tarlabaşı 360 satılık daire!

Gap İnşaat ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Tarlabaşı 360 projesinde teslimler 2017 yılında yapılıyor. Beyoğlu Tarlabaşı 360 satılık daire bilgisi haberimizde yer alıyor...

Çukurova Belediyesi satılık arsa Haberi

Çukurova Belediyesi satılık arsa

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

10 bin metrekare alana sahip arsanın satış ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde saat 16:20'de gerçekleştirilecek.

Satış bedelinin 25 milyon 32 bin 500 TL, geçici teminat bedelinin 750 bin 975 TL olarak belirlendiği arsa konut alanı imarlı.

Yatırımcıların radarına giren ihale Çukurova İlçe Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilecek.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...
 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığından:
1- Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre (kapalı teklif usulü) satılacaktır. 

2- İhale Çukurova İlçe Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.
3- Söz konusu arsanın ihalesine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğümüzde...