26 / 04 / 2024

cumhurbaşkanı erdoğan asgari ücret

cumhurbaşkanı erdoğan asgari ücret

Türkiye'de milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete ek zam oranıyla ilgili son dakika gelişmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak, asgari ücrete ek zam tarihi ve çalışmalardaki son durumla ilgili bilgi verdi..İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete gelecek zam miktarını açıkladı: İşçimizden esirgemeyeceğiz

Asgari ücrete ara zam formülü masaya geldi. Hükümet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen zam çalışmalarına hız verildi. Bakan Bilgin, biten çalışmanın Cumhurbaşkanı tarafından açıklanacağını bildirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret çıkışı! Yapılan zam oranını açıkladı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan yüzde 50'lik zamla maaşlar 4 bin 253 lira oldu. Yılın ilk dört ayında yüzde 60 olarak açıklanan enflasyon asgari ücreti eritti. Asgari ücrete ara zam tartışmalarının başladığı bugünlerde Erdoğan'dan yeni bir çıkış geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve asgari ücret zammı açıklaması! Çalışan ve emeklilere son dakika müjdesi geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ve asgari ücretlilerin dört gözle beklediği Ocak zammı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte ayrıntılar...

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret ve memur zammı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye ilişkin milyonlarca insanı ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, asgari ücret konusunda komisyonun çalışmalara başladığının altını çizerken, memur maaşı konusunda ise “Süreci yakında başlatıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret müjdesi! Asgari ücret ne kadar olacak?

2022 yılı Temmuz ayında ilk defa ara zam alan asgari ücretli çalışanlar alım gücünün düşmesi ve enflasyon nedeniyle 2023’te de ara zam için beklenti içerisine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Asgari ücrete ara zam oranı belli oldu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek sıraladı: Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına ek zam geliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, emekli ve memur zammının refah payı ile resmen yeniden güncelleneceğini dile getirdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret sürprizi! Resmen duyurdu! Yarın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği asgari ücretin açıklanacağı tarihi duyurdu. İşte ayrıntılar...

Yaz stajı maaşı asgari ücret oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulusal Staj Programı'nın 2023 senesi başvurularının bugün itibarı ile başladığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaz stajları için ödediğimiz asgari ücret tutarının yüzde 30'una tekabül eden rakamı, 2023 yılından itibaren asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz''

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş asgari ücret açıklaması! Bambaşka bir hazırlığın içindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 asgari ücret rakamı ile ilgili öncekilere göre çok daha farklı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öncekilere göre çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduklarını belirtti. İşte detaylar…

Asgari ücretliyi sevindiren haber geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Salı günü açıklayacağı sosyal konut projesi kapsamında, vatandaşlar yüzde 10 peşinat, 20 yıl vadeyle ev sahibi olacak. Aylık taksitler ise asgari ücretlilerin ödeyeceği şekilde olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaşlarına zam açıklaması! Ödemeler ne zaman yapılacak belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında flaş açıklamalar yaptı. Asgari ücrete ek zam takvimi ve kurban bayram tatiliyle ilgili tarihleri kamuoyuna açıklayan Erdoğan, memur maaşlarına zam ve maaşların ödeneceği tarihi de açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ek zam tarihi açıklaması! Maaşlar ne zaman kaç lira artacak?

Türkiye'de milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete ek zam oranıyla ilgili son dakika gelişmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak, asgari ücrete ek zam tarihi ve çalışmalardaki son durumla ilgili bilgi verdi..İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

Flaş... Asgari ücretle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sevindiren sözler! Temmuz ayı zammı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ikinci zam tartışmalarıyla ilgili sevindiren sözler geldi. Erdoğan, "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışlarıyla dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

cumhurbaşkanı erdoğan asgari ücret Haberi

cumhurbaşkanı erdoğan asgari ücret

Türkiye'de asgari ücrete Temmuz'da ek zam konusu gündemin en önemli konusu olmayı sürdürüyor.  1 Temmuz Cuma günü yeni ayın ilk günü olacak. Asgari ücerete ek zam konusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının son şeklini verdiği asgari ücrete ek zam konusuyla ilgili kamuoyunun merak ettiği açıklamayı yaptı.

İşte Erdoğan'ın asgari ücerete zam yapılacak mı sorusuna verdiği cevap ve açıklamaları:

Asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Bakanlığımız belli sayıya göre işçi çalıştıran işletmeleri gözeten şekilde bir düzenleme yapacaktır. İnşallah en kısa sürede müjdeli bir haberi paylaşmak istiyoruz.

Yapılan artışın istihdamda herhangi bir olumsuz etkiye yol açmasına meydan verilmeyecektir. İnşallah bu konuda müjdeli bir haberi en kısa sürede paylaşmayı ümit ediyoruz. Kamu çalışanlarına ve emeklilere enflasyon farklarını zaten vereceğiz.

Talimat verdim, çalışma...