24 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutları

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bornova Eğridere'deki 34 köy evi ile birlikte İzmir depreminin ardından toplam 5 bin 74 konut ve 353 iş yeri yapma kararı aldık. Bu evleri de bir yıl içinde teslim etme sözünü verdik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 ayda deprem bölgesi genelinde 75 bin konut teslim edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'daki deprem konutlarının teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Mehmet Özhaseki de tek tek tarih verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Depremin ekonomiye maliyeti 104 milyar dolar olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülke ekonomisine maliyetinin toplam 104 milyar dolar şeklinde hesaplandığını açıkladı. Deprem konutlarının teslim tarihi de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutları için müjdeyi verdi: Ekim-Kasım aylarında teslimler başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem konutları için bir son dakika açıklaması geldi. Erdoğan resmen teslim tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere şok açıklama! Köy evleri bayrama kadar yetişebilir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her gününü deprem öncelikli meseleler ile geçirdiğini vurgulayarak, "Diğerleri ne yaparsa yapsın veya hangi sahte gündemlerin peşinde koşarsa koşsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Deprem bölgesinde 1 yılda 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız 1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle 319 bin konut, toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı! Deprem konutları 3 ya da 4 katlı ve 3+1 olarak yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutları Haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Erdoğan, İzmir depreminin birinci yılında depremzedelere konutlarının teslim edildiği hatırlatarak şunları söyledi: "Malatya'da, Elazığ'da hepimizi yasa boğan bu depremlerde gerçekten canımız çok yandı. Bizler de hiç gecikmeden, süratle İzmir'de olsun, daha önce Malatya, Erzincan, Elazığ bütün buralarda olduğu gibi hemen konutların yapımına başladık. Söz verdiğimiz gibi de devlet olarak tüm kurumlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk. Arama ve kurtarmadan, enkaz kaldırmaya kadar yürütülen bütün çalışmaları arkadaşlarımızla beraber yakından takip ettik. Gerek genel başkanvekillerim, genel başkan yardımcılarım, gerek tüm bakan arkadaşlarım, gerek AFAD ve Kızılay, hep birlikte başta İçişleri Bakanımızın koordinesinde bu çalışmalarını sürdürdüler."

- "Bir sene geçmeden konutları teslim etmeye başladık"

Söz konusu deprem konutlarını çok farklı bir...