26 / 04 / 2024

d marin didim

d marin didim

D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından düzenlenen 'Yılın Marinası Yarışması'nda (The Marina of The Year Award) 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

D Marin Didim yarın açılıyor!

Didim'de, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak D Marin Didim'in açılış töreni öncesi koordinasyon toplantısı yapıldı

Profesyonel Yatçılar Derneği D-Marin'de bölgesel ofis açtı!

Profesyonel Yatçılar Derneği Türkiye'de ilk bölgesel ofisini Didim D-Marin'de açtı...

Fahiş kira artışı bir ekmek teknesini daha kapattı! Dükkan sahibi 5 bin TL kira bedelini 30 bin TL yaptı...

Aydın Didim’de sahibi ve ustasının bir kadın pide ustası olan Bahçivan Pide Salonu dükkan sahibinin mağduru oldu. Dükkan sahibi 5 bin liralık dükkana 30 bin TL kira istedi.

Didim'de 8 taksitle satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü Aydın Didim Çamlık Mahallesi'nde bir adet gayrimenkulün satış ihalesini duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mimarın İlk Yapısı Ödülü için başvurular başladı!

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen “MİMARIN İLK YAPISI” için başvuru süreci başladı.

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, bünyesinde bulunan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 8 milyon 153 bin 956 TL olarak belirlendi. 

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Didim’de ilk kentsel dönüşüm için kazma vuruldu!

Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahipleri kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Didim'deki Rum Ortodoks Kilisesi restore edilecek!

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Umut Tuncer yaptığı açıklamada, Didim ilçesindeki Rum Ortodoks Kilisesi'nin restorasyonun yapılarak turizme kazandırmayı planladıklarını belirtti.

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Didim Vakıflar’ın gündeminde yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran o arsa üzerine ne yapılacağı yıllardır merak konusu oldu. Alanın özelleştirileceği ya da turizme hizmet edecek bir tesise dönüşmesi bekleniyor.

Didim’de kamu arazilerinin imara açılmasına tepki!

Didim Sivil Gelişim Platformu, Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 1280 parsel kamu arazisini hukuka aykırı şekilde imara açmasına tepki göstererek, konuyu yargıya taşıdı.

d marin didim Haberi

d marin didim


Doğuş Grubu bünyesinde, D-Marin Marinalar Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından düzenlenen 'Yılın Marinası Yarışması'nda (The Marina of The Year Award) 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.


Doğu Akdeniz çanağı ve Adriyatik Denizi'nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Didim, bir uluslararası ödüle daha layık görüldü. D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği'nin (TYHA) düzenlediği Yılın Marinası Yarışması'nda 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikinciliğe layık görüldü.


Marina müşterilerinin oylarıyla belirlenen sonuçlar D-Marin Didim'in müşteri memnuniyetindeki başarısını ortaya koyarken; marinanın faaliyete geçtiği günden bu yana kazandığı uluslararası ödüllere de bir yenisini daha ekledi. Marinaların Bağlama kapasiteleri ve doluluk oranlarının da dikkate alındığı ödüller Londra Boat...