19 / 04 / 2024

D-Marin Didim En İyi Uluslararası Marina kategorisinde ikinci oldu!

D-Marin Didim En İyi Uluslararası Marina kategorisinde ikinci oldu!

D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından düzenlenen 'Yılın Marinası Yarışması'nda (The Marina of The Year Award) 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.




Doğuş Grubu bünyesinde, D-Marin Marinalar Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından düzenlenen 'Yılın Marinası Yarışması'nda (The Marina of The Year Award) 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.


Doğu Akdeniz çanağı ve Adriyatik Denizi'nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Didim, bir uluslararası ödüle daha layık görüldü. D-Marin Didim, Uluslararası Yat Limanları Birliği'nin (TYHA) düzenlediği Yılın Marinası Yarışması'nda 'En İyi Uluslararası Marina' kategorisinde ikinciliğe layık görüldü.


Marina müşterilerinin oylarıyla belirlenen sonuçlar D-Marin Didim'in müşteri memnuniyetindeki başarısını ortaya koyarken; marinanın faaliyete geçtiği günden bu yana kazandığı uluslararası ödüllere de bir yenisini daha ekledi. Marinaların Bağlama kapasiteleri ve doluluk oranlarının da dikkate alındığı ödüller Londra Boat Show'da açıklandı. D-Marin Didim, ikincilik ödülüne 22 marina arasından seçilerek layık görüldü.


Önceki yıllarda, T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından 5 Çıpalı Yat Limanı İşletme Belgesi ve Uluslararası Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından 5 Altın Çıpa ile ödüllendirilen D-Marin Didim; 70 m'ye kadar 580 yat Bağlama ve 600 yatlık kara park kapasitesi, tecrübeli ekibi ve sunduğu hizmet kalitesiyle Akdeniz'in en kapsamlı yat bakım, onarım ve kışlama merkezi olarak hizmet veriyor.


Vatan


Geri Dön