25 / 04 / 2024

dada dandinista

dada dandinista

Ünlü oyuncu ve şovmen Okan Bayülgen, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 'Dada' salon isimli sanat ve eğlence kulübü açıyor.

BİM 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili ürünlerde indirim fırsatları!

BİM'de yarın Harika Çikolata Kaplamalı Karamelli Bisküvili Bar 4x40 gr 21,50 TL. Tadelle Gofret 5x35 gr 32,50 TL, Nestle Damak Sütlü Çikolata 70 gr 29,50 TL birçok gıdada indirimli ürünler sunulmaktadır.

A101 23-24-25 Şubat'ta fırsat ürünlerini kaçırmayın! A101'de gıdada seçili markalarda indirim!

A101'de 23-24-25 Şubat'ta indirimli ürünlerini satışa sunuyor. A101'de sebze, meyve, kahvaltılık ürünlerde indirim fırsatı sizleri bekliyor. 

Sanayiciler teşhisi koydu: Gıdada talep değil maliyet enflasyonu yaşanıyor!

Gıda ve içecek sanayicileri gıda enflasyonunun düşürülmesi için bir araya gelerek önerilerde bulundu. Küresel piyasalardaki düşüşe rağmen fiyatların arttığına dikkat çeken sanayiciler, en önemli nedenin tarımsal girdi maliyetindeki yükseliş olduğunu belirtti.

Marketteki un, süt, ekmek ve ayçiçek yağına gel zamdan bile bin beter bir haber. Resmen gıdada felaket haberi

Vatandaşlar son dönemde gıda ürünlerine gelen zamlardan dolayı şikayetçi ancak bundan daha kötüsü de olabilir. Uzman isim gıdaya ulaşım hakkında ürküten açıklamalarda bulundu.

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

Ekmek, süt, un ve şekerden sonra bir zam daha. Markete gittiğinizde şok olmayın bakın

İstanbul'da gıdada birçok ürüne zam geldi. Bu zamların yanı sıra sıcak yaz günlerinde vatandaşın en fazla kullandığı ürünlerden birine de zam geldi.

Gıda fiyatlarındaki ani artışlar sıklaşacak! Aşırı hava olayları gıdada arz sorununu tetikler!

Dünyada sıklığı giderek artan hava olaylarının gıda fiyatlarının yüksek seyretmesine neden olabileceği beklenirken, ekonomistler meydana gelebilecek arz sorunlarıyla mücadele etmek için kısa ve uzun vadede politikalar geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Dadaşlar Vinç Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadaşlar Vinç Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Akyüzkal tarafından kuruldu.

Gıdada indirim dalgası! Marketler hangi ürünlerde fiyatları indirdi? Hangi marketlerde indirim var?

Et ve kıymadan sonra indirim dalgası diğer gıda ürünlerine de yayıldı. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 900 üründe fiyatlar sabitlenirken, diğer yerel ve zincir marketlerde de benzer indirim kampanyaları başladı. İşte detaylar….

Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 28 Şubat ile 17 Mart arasındaki market fiyatlarını değerlendirdi. Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

Ocak ayında fiyatları sabitlediğini duyuran marketlerde yine zabıta fiyat kontrolleri yapmaya, diğer yandan yurdun dört bir yanından ucuz et kuyruğu haberleri gelmeye başladı. Ancak en vahimi ise gıdada artık sahtecilik iddialarının ayyuka çıkmış olması…

dada dandinista Haberi

dada dandinista
Okan Bayülgen, sunucusu olduğu Dada Dandinista talk şov programından esinlenerek 'Dada' ismini koyduğu sanat ve eğlence kulübünü haziran ayı içerisinde açmayı planlıyor. Eğlence sektörüne giren Okan Bayülgen’in Bodrum merkezde açacağı mekan şimdiden merak konusu oldu. Barlar Sokağı’ndaki mekanı yeni sezona yetiştirmek için hummalı bir çalışma olduğu görüldü. İstanbul-Bodrum arasında mekik dokuyacak olan Bayülgen'in mekanının yaz kış açık olacağı öğrenildi....