26 / 04 / 2024

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

Ocak ayında fiyatları sabitlediğini duyuran marketlerde yine zabıta fiyat kontrolleri yapmaya, diğer yandan yurdun dört bir yanından ucuz et kuyruğu haberleri gelmeye başladı. Ancak en vahimi ise gıdada artık sahtecilik iddialarının ayyuka çıkmış olması…



Geçtiğimiz ocak ayında peş peşe fiyatları sabitleyeceğini duyuran marketlerde, şubat ayıyla birlikte fiyatlar artmaya başladı ve zabıtalar yeniden devreye girdi. Gıdada önüne geçilemeyen artışlar nedeniyle marketlere işletmelere baskınların süreceği duyuruldu.

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

"KUYRUKLAR GERİ DÖNDÜ İKTİDAR 70’LERİ YAŞATIYOR"

Karar’ın haberine göre, yeni yılda aldığı zamlar daha bir ayda eriyen vatandaş yine kuyruklarda.  Ankara  ve Erzurum’daki et kuyruğunun ardından bu kez Konya’da ucuz kıyafet kuyruğu görüntüleri geldi.

Konuyla ilgili yorum yapan İYİ Partili Fahrettin Yokuş, şubat soğuğunda görüntülenen kuyruklar için, “İktidar tarafından pembe tablolar çizilirken vatandaşın gerçeği ucuz ürün kuyrukları. Ülkemize 70’li yılların kuyrukları yaşatılıyor” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön