24 / 04 / 2024

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

Ocak ayında fiyatları sabitlediğini duyuran marketlerde yine zabıta fiyat kontrolleri yapmaya, diğer yandan yurdun dört bir yanından ucuz et kuyruğu haberleri gelmeye başladı. Ancak en vahimi ise gıdada artık sahtecilik iddialarının ayyuka çıkmış olması…



SAHTECİLİK ARTTI BAKAN İHBAR ÇAĞRISI YAPTI

Habere göre diğer yandan, hedef gösterilen marketlere dönük baskınların da süreceği açıklandı.

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında gerçekleştirilen yılın ilk Finansal İstikrar Komitesi Toplantısı’ndan sonra yapılan açıklamada vatandaşın hakları ve serbest piyasa koşullarını korumak için tüm kurumların gözetim ve denetim faaliyetlerine devam etmesinde mutabık kalındığı bildirilirken, Tarım Bakanı ise artan gıda sahteciliğine karşı denetimin süreceğini belirterek bu gibi durumlar için tüketiciyi ihbarda bulunmaya çağırdı.

Diğer yandan son günlerde yaşanan ucuz ürün kuyruklarıyla ilgili yorum yapan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, AK Parti iktidarının ülkeyi 70’li yılların görüntüsüne mahkûm ettiği iddiasında bulundu.

“Yurdun dört bir yanında oluşan ucuz gıda kuyruklarına şimdi de giysi kuyruğu eklendiğini hatırlatan Yokuş, iktidarın pembe tablolar çizerken, vatandaşın gerçeğinin ise ucuz ürün kuyrukları olduğunu savundu.

Türkiye’de 70’li yılların kuyruklarının yeniden yaşandığını iddia eden Yokuş, ”Ancak vatandaşlar ve gençlerimiz umutsuzluğa kapılmasın. Önümüzdeki seçimlerde bu iktidara ülkemizi getirdiği durumun hesabını soracak, yoksulluğa son vereceğiz” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön