29 / 03 / 2024

dağ mühendislik Bizim Mahalle 2. Etap

dağ mühendislik Bizim Mahalle 2. Etap

Emlak Konut'un Ekim 2017'de ihalesinhi yaptığı Bizim Mahalle 2. Etap, Dağ Mühendislik imzası ile inşa ediliyor. Projenin inşaat çalışmaları başladı...

Dağ Mühendislik Bizim Mahalle 2. Etap'ta imzalar atıldı!

Tamamı 1 milyon metrekarelik olan Bizim Mahalle projesinin 118 bin 98 metrekarelik kısmını kapsayan 2. etap ihalesinde sona gelindi. İhaleyi kazanan Dağ Mühendislik ile Emlak Konut arasında imzalar atıldı.

Bizim Mahalle 2. Etap'ta inşaat başlıyor!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap için Dağ Mühendislik'e bugün yer teslimini yaptı. Projenin inşaat çalışmaları için düğmeye basıldı...

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesini Dağ Mühendislik kazandı!

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 551 milyon TL teklifle Dağ Mühendislik kazandı.

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

dağ mühendislik Bizim Mahalle 2. Etap Haberi

dağ mühendislik Bizim Mahalle 2. Etap

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle, Dağ Mühendislik imzası ile inşa edile Bizim Mahalle 2. Etap'ın inşaatı başladı. Proje 318 bin 93 bin 859 TL'ye mal olacak. Etaplar halinde tasarlanan projenin sadece 2. Etap'ını Dağ Mühendislik yapacak.

Küçükçekmece'de yer alan Bizim Mahalle 2. Etap 118 bin 98 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. Proje 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. 

Bizim Mahalle 2. Etap'ta 1700 adet daire ve 175 adet ticari üniteye yer alacak. Projede 110 adet 1 oda 1 salon, 600 adet 2 oda 1 salon, 840 adet 3 oda 1 salon ve 150 adet 4 oda 1 salon daire olacak. 

Bizim Mahalle 2. Etap'ta A, B1, B2, C, D1, D2, D3 ve E Blokların konut+ticari ünite, F...