25 / 04 / 2024

dağ mühendislik ödül

dağ mühendislik ödül

Bu yıl ikinci kez verilen  “Türkiye’nin  Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödüllerinden ikisi Dağ Mühendislik’e gitti. 

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ürgen tarafından kuruldu.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kalkan tarafından kuruldu.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

Cdc Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cdc Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Cihan Coşkun tarafından kuruldu.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Agc Grup İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agc Grup İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Hüseyin Kaymaz, Kenan Uygur ve Stefan Strohmeıer ortaklığında kuruldu.

dağ mühendislik ödül Haberi

dağ mühendislik ödül

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından verilen “Türkiye’nin  Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödüllerinden ikisi Dağ Mühendislik’in oldu. 


Ödüller, “2017 Yılında  Türkiye’nin Adet Bazında En Çok Konut Projesi Yürüten İlk 10 Şirketi”, “2016 Yılında Ciro Bazında Türkiye’nin En Çok Satış Yapan İlk 10 Şirketi”, “2016 Yılında Adet Bazında Türkiye’nin En Çok Proje Üreten İlk 10 Şirketi” ve “2016 Yılında Adet Bazında Türkiye’nin En Çok Satış Yapan İlk 10 Şirketi” olmak üzere dört ayrı kategoride verildi. 


Ciro Bazında Üçüncü Oldu 

2016 yılında “Türkiye'nin Ciro Bazında En Çok Satış Yapan İlk 10 Şirketi" sıralamasında, 850 milyon TL tutarındaki ciro rakamı ile üçüncü olan Dağ Mühendislik, bu kategoride ödül aldı. 

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ ödülünü Capital ve Ekonomist Dergisi Genel Yayın...