18 / 04 / 2024

Daham Al Zıabı İnşaat iletişim

Daham Al Zıabı İnşaat iletişim

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Daham Salem Alzıabı tarafından kuruldu. 

Rusya’nın gaz ambargosu üzerine AB yüzünü başka yöne çevirdi! İki ülkeyle anlaşma

Savaş nedeniyle AB ile Rusya arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Rusya’nın Avrupa’ya uygulamakla tehdit ettiği gaz ambargosunun ardından AB yüzünü başka yöne çevirdi. İsrail’le doğal gaz anlaşması yapacağını duyuran AB Komisyonu Başkanı Von Der Leyen, gazın Mısır üzerinden sağlanacağını söyledi.

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alöz Turizm Ve Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile LJ Mücevherat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Daham Salem Alzıabı tarafından kuruldu. 

Avrupa'dan gayrimenkul alan Türklere oturma izni!

Türkiye’den ayrılan ve ayrılmak isteyen vatandaşların sayısı hızla artıyor. Maddi imkanı iyi olan Türk vatandaşları “Altın Vize” kapsamında Avrupa'dan gayrimenkul alıp AB oturumuna sahip oluyor.

Al Abraj İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Abraj İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün M. Saleh Alı, Z. Mohammed Omar  Hasan ve M. Mohammed Omar Hasan ortaklığında kuruldu.

Alöz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Nakliye Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alöz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Nakliye Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali Özkan imzasıyla kuruldu.

Kalebodur Vintage Light ile dinlendirici mekanlar!

Kalebodur, şehrin karmaşasından biraz olsun kurtulmak isteyenler için, doğal ahşabın sıcaklığı ile natürel renkleri porselen karoda buluşturduğu yeni serisi Vintage Light ile şık ve dinlendirici odalar yaratıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

AB Grup Bayrak Towers satılık!

4 kule şeklinde inşa edilecek olan projede toplam 1600 adet daire yer alıyor. AB Grup Bayrak Towers satılık dairelerin lasnmanı 2016 yılı başında yapılması planlanıyor.

Taner Yıldız: AB'nin TANAP'a bakışından memnunuz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, AB Enerji Komisyonu Başkan Yardımcısının, "Nabucco'da düştükleri hataya TANAP'ta düşmeyecekleri" açıklamasını memnuniyetle karşıladığını belirtti..

Yenibosna AB Yaşam Evleri teslim tarihi!

Yenibosna AB Yaşam Evleri teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. AB Yaşam Evleri'nde kapalı otopark, modern peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness salonu bulunuyor...

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı 22 Ekim'de!

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı 22 Ekim 2014 Çarşamba günü Marriot Hotel Kozyatağı'nda gerçekleşecek. Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı'nda konutlar, binalar ve şehirler için fikirler sunulacak.

Mehmet Şimşek: Lüksü vergilendirme çalışmamız olacak!

Maliye Bakanı Şimşek, lüks tüketimi vergilendirme çalışması olacağını belirterek, “Henüz yok ama orta, uzun vadede vatandaş lüks malları tüketecekse daha fazla vergi vermesi normal” dedi.

Daham Al Zıabı İnşaat iletişim Haberi

Daham Al Zıabı İnşaat iletişim

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Daham Salem Alzıabı tarafından kuruldu. 

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. -Yurt içinde ve yurt dışında ekonomi,ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim danışmanlığı yapmak kaydıyla yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Gayrimenkul alım satımı,iş danışmanlığı işlerini yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat...