19 / 04 / 2024

Dalyanköy Valory Çeşme teslim tarihi

Dalyanköy Valory Çeşme teslim tarihi

Toplam 13 adet daireden meydana gelen Dalyanköy Valory Çeşme projesi Yiğitoğlu Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede anahtar teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Çeşme'de gayrimenkul fiyatları suni yükseltiliyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Çeşme’den gayrimenkul almak isteyen tüketicileri uyardı. Yılmaz, geçtiğimiz yıl satılmamış gayrimenkullerin fiyatının artırılarak yeniden satıldığını söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Dalyanköy Valory Çeşme teslim tarihi Haberi

Dalyanköy Valory Çeşme teslim tarihi

Yiğitoğlu Grup imzasıyla hayata geçirilen Valory Çeşme projesi Çeşme’nin güzide yerleşim yerlerinden Dalyanköy’de inşa ediliyor. Proje Kocakarı Plajı’na yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Eylül ayında inşaat çalışmaların başlayacağı Yiğitoğlu Valory Çeşme projesinde anahtar teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Toplam 13 adet daireden meydana gelen Dalyanköy Valory Çeşme projesinde 1+1'den 6+1'e kadar farklı konut seçeneklerine yer veriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 263 metrekare arasında değişiyor. 


Valory Çeşme Evleri 950 bin TL ile 2 milyon 100 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.  Projede daire sahiplerine eşsiz deniz manzarası ve  açık yüzme havuzları gibi donatılar sağlanıyor.


Valory Çeşme ödeme seçenekleri!


Yüzde 50 peşin ödemelerde kalan kısım 24 ay boyunca sıfır faizle ödenebiliyor. 
Yüzde 25 peşin ödemlerde ise ilk yıl sıfır faizle kalan kısım ise...