26 / 04 / 2024

danfoss ısıtma çözümleri

danfoss ısıtma çözümleri

Danfoss, ısıtma çözümleriyle İSTMARİN projesinin hem ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de projenin enerji maliyetini düşürüyor.

Termostatik vana ve oda termostatı yüzde 40 enerji tasarrufu sağlıyor!

Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, söz konusu araştırmaya göre termostatik vana ve oda termostatının birlikte kullanılması halinde enerji tüketiminde yüzde 40 tasarruf edilebildiğinin kanıtlandığını söyledi...

Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye yatırımlarını büyütüyor!

24 bin çalışanı ile 55 ülkede faaliyet gösteren Danfoss A/S, Türkiye’ye yönelik yatırımlarını büyütme kararı aldı. Şirket 5 yıllık plan süresince aşama aşama yapacağı yatırımlarla Türkiye organizasyonunu genişletecek...

Danfoss Isıtma Çözümleri 20 Kasım'da basın toplantısı yapıyor!

Enerji, Isıtma, soğutma ve havalandırma ( HVAC ) sektörünün Avrupa’daki öncü kuruluşlarından Danfoss Isıtma Çözümleri 20 Kasım'da saat 10.30'da Dedeman Hotel'de basın toplantısı yapıyor.

Danfoss binalarda tasarrufu yüzde 70'e çıkaracak!

Isıtma, soğutma, havalandır­ma ile iklimlendirme alanında ürettiği ürünlerle mucit bir şirket olarak dikkat çeken DanimarkalI Danfoss Isıtma Çözümleri'de ge­liştirdiği ürünlerle binalarda yüzde 70'e varan oranda tasarruf imkanı sağlıyor..

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Greater Turkey Gayrimenkul Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Greater Turkey Gayrimenkul Çözümleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ikrom Erkın ve Omar Sahyounı ortaklığında kuruldu.

Konesta Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konesta Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te kuruldu. 

TOKİ Mardin Söğütözü 110 konut ihalesi yarın!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Ademsan Makine'den inşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri!

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Coşun ve Şükran Tuğsavul tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Evinizi döşerken hangi mobilyalara para harcamalısınız?

Yeni bir eve taşınmak veya yaşadığınız evi yeniden dekora ettirmek genelde pahalıya patlar. Özellikle de bir evi baştan aşağı yenilemek cebinizi oldukça zorlar. Peki evinizi döşerken hangi mobilyalara para harcamalısınız?

Pandea Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Pandea Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile bugün Levent Erturhan ve Okan Erturhan tarafından kuruldu.

danfoss ısıtma çözümleri Haberi

danfoss ısıtma çözümleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK bünyesinde Tekne Parkların yapımı ve işletilmesi amacıyla oluşturulan İSTMARİN projesi, ısıtma ihtiyacını Danfoss ile karşılıyor.


Lobi gibi kat yüksekliği fazla olan bölümlerde fan-coil ve klima sistemlerine kıyasla en verimli ısıtma ancak döşeme ile sağlanabiliyor. Danfoss’un “Elektrikli Döşemeden Isıtma” uygulaması, projenin bina giriş lobilerinde ve mescitlerinde kullanılıyor. Sürekli bir ısı sürkülasyonunun olduğu lobilerde kullanılan bu uygulama ile kazan, pompa, boru gibi ürünlere gerek duyulmadan, o bölgedeki en yakın elektrik panosundan besleme alınabiliyor ve böylece sistem en hızlı ve en kolay şekilde kuruluyor. Danfoss, bu bölgelerde çalışan veya bekleyen kişilerin en verimli biçimde ısınmasını sağlıyor.


Kısmi yük durumunda otomatik olarak balanslanmamış sistemlerde artan basınç farkı ise HVAC sistemlerinde bir takım bozukluklarla birlikte enerji sarfiyatına sebep olurken, Danfoss’un basınçtan...