26 / 04 / 2024

dap dünyası kampanyalı projeler

dap dünyası kampanyalı projeler

Dap Çadır Günleri kampanyası 9 Nisan'a kadar devam ediyor. Dap indirim kampanyasında hemen teslim projelerde yüzde 25 indirim sunuluyor...

Tavuk Dünyası 35 şube daha açacak!

Tavuk Dünyası, bu yılın sonuna kadar 35 restoran daha açacak. Bir restoran için ortalama yatırım maliyeti 600-800 bin TL arasında bulunuyor. Şubeler için AVM'lerde 100-250 m2, cadde restoranlarında ise 250 m2 ve üzeri mekanlar tercih ediliyor.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

İş Modern Ambarlı iş dünyasına da alırken kazandırıyor!

İş dünyasına kazandıran İş Modern Ambarlı'da fiyatlar 1 milyon 93 bin 500 TL ile 9 milyon 645 bin 500 TL arasında değiliyor. 

Şanlıurfa Tenis Dünyası bu yıl tamamlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu'da ilk olan Şanlıurfa Tenis Dünyası’nın inşaat çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Erden Timur Marka Konferansı'nda iş dünyasını değerlendirdi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yaptı. Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir'' dedi. 

İzmir Dap Yapı Evleri kampanyalı ödeme!

İzmir Dap Yapı Evleri kampanyalı ödeme kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Tavuk Dünyası, her yıl 30 şube açacak!

Beş yılda 130 restorana ulaşan Tavuk Dünyası hedef büyüttü. Franchise vererek büyüyen şirket, üç yılda yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefliyor.

Tavuk Dünyası 144 restoran açacak!

31 ilde 130 şubeye ulaşan Tavuk Dünyası, yeni şubelerle 2017 yılında rekor büyüme hedefliyor. Firma 144 restoran açmayı hedefliyor.

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

DAP Çadır Günleri 2017 fırsatları!

DAP Dünyası 2017 Çadır Günleri fırsatlarından yararlanmak için son gün 14 Nisan Cuma. DAP Çadır Günleri fırsatları kapsamında hemen teslim projelerde yüzde 25'e varan indirimler sizleri bekliyor...

dap dünyası kampanyalı projeler Haberi

dap dünyası kampanyalı projeler


Dap Yapı, hemen teslim projelerinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor. Dap indirim çadırı, Ümraniye'de Meydan AVM'nin otopark alanında kuruldu.


9 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Dap indirim çadırı, 09:00-22:00 saatleri arasında hizmet verecek.


Dap Çadır Günleri kampanyası Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Vazo Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence, Teras Kule ve DAP Vadisi projelerinde geçerli.


Dap indirim kampanyasına göre 397 bin TL’lik daireler 297 bin TL, 500 bin TL’lik daireler 375 bin TL, 1 milyon TL’lik daireler ise 750 bin TL’den başlangıç gösteriliyor.



Tel: 444 9 327

Web: www.dapyapi.com.tr/

Gülcihan...