20 / 04 / 2024

DAP Gayrimenkul halka arz

DAP Gayrimenkul halka arz

Yeni yatırımlar için düğmeye basan DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin gündemden düşmeyen halka arzıyla ilgili olarak 15-18 Şubat tarihleri arasında talep toplama işlemleri tamamlandı.

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

DAP Gayrimenkul, 7 projesindeki son durumu açıkladı: 2023'te Yeni Levent'ten 1.7 milyar TL'lik satış yapıldı!

DAP Gayrimenkul, 2023 yılına ilişkin satış rakamlarını ve projelerdeki son durumu açıkladı. İşte o rakamlar ve projelerdeki son durum...

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...

DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçirilen DAP Yeni Levent'te 1,69 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

Luxera Gayrimenkul halka arz oluyor!

Luxera markasıyla inşa ettiği projelerle yüzlerce aileyi konut sahibi yapan ve sektörün önde gelen kurumları arasında bulunan Luxera Gayrimenkul, halka arz süreci için SPK’ya başvuru yaptı.

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Batı Ege GYO kaç lot verdi? Batı Ege Gayrimenkul halka arz sonuçları açıklandı mı?

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz doğrultusunda 3 TL sabit rakamdan 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında talep toplama işlemleri sona erdiği kaydedildi. İşte Batı Ege Gayrimenkul'un 'BEGYO' hisse kodu ile Yıldız Pazarda İşlem göreceği tarih ve lot dağıtım sayıları ve haber

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Yeni Levent projesinin yeni etabında; konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

Batı Ege Gayrimenkul'un halka arzı başladı

Batı Ege Gayrimenkul bugün halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? İşte haberin detayları...

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Batı Ege Gayrimenkul halka arz edilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son haftalık yayımladığı bülteninde, Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzına onay verildiği açıklandı. İşte Batı Ege Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı bilgileri ve haberin detayları...

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

DAP Gayrimenkul halka arz Haberi

DAP Gayrimenkul halka arz

Yeni yatırımlar için düğmeye basan DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin halka arzı Garanti BBVA Yatırım’ın liderliğinde tamamlanmış oldu. Yeni yatırımlar için düğmeye basan şirketin halka arz büyüklüğü 555 milyon TL şeklinde olurken halka arzda; yurtiçi bireysel yatırımcılara planlanan tahsisat oranının yaklaşık olarak 2.5 katı talep gelmiş oldu. Resmi olarak açıklanan verilere göre, şirketin halka arzında 15 Şubat 2022-18 Şubat 2022 tarihleri arasında talep toplama işlemleri yapıldı.

Gerçekleştirilen söz konusu halka arzda yurt içi bireysel yatırımcılara tahsis edilen paylara 2.5 katı, dağıtım gerçekleştirilen tutarların toplamına da 1.5 katı talep oluşmuş oldu. Söz konusu yatırımcılardan gelen bu yüksek talebi karşılayabilmek için tahsisat oranlarında bazı değişiklikler gerçekleştirilerek, söz konusu yurtdışı yatırımcılara ayrılmış olan yüzde 10’luk tahsisat oranı yurtiçi bireysel yatırımcılar tahsisat grubuna aktarılmış oldu.

Yatırımlarına...